keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Julkkis- BB . . .

  Voi ei . . . huokaisee moni, Talkkari mukaan lukien . . . siis tämäkin jakaa taas kansan ja jopa perheet taas, vähintäänkin muutamaan leiriin. Mutta, Talkkarin pieni luonnehdinta kilvottelijoita . . . ja "varjo" BB:n osallistuvista ehdokkaista, mutta myöhemmin . . . se hauskuus.

- Andy McCoy, ja passissa lukee Antti Hulkko. Uran alkuaikoina oli käymässä jenkeissä jokusen kuukauden, jonka jälkeen ei "osannutkaan" enään suomea . . .
- Frederik, Ja passissa lukee Ilkka Sysimetsä. Pienituhma panomies, jonka kädet ovat eksyneet Thaimaassa ladyboyn munille . . .
- Jori A. Koponen, taikuri ja todellakin ei mikään Merlin . . . nopeat kädet ja hyvin harjoitellut silmänkäätötemput.
- Kai Merilä, mikä helvetin julkkis ? ?  joku Nykäsen "luottotoimittaja" ja työpaikka vain sevenheven . . . ei pelkää korkeita paikkoja, sillä istunut Nykäsen vieressä katolla.
- Aleks Vehkala, peitsitaistelun mestari ja ruskean reiän ritari vuosimallia 2013 . . .
- Teppo Säkkinen, Mr Finland 2013 . . . ööö ei kommenttia vielä. Paljon porua, vähän villoja.
- Johanna Salminen, XL- malli . . . nukenkasvoinen (meikattuna) normisuomalaisen naisen perikuva, jolla on jonkin verran ylikiloja . . . L- malli pikemminkin . .
- Claudia Eve, selvinnäkijä . . . ja paskat, jos olisi aito niin tietäisi jokaisen lotto- arvonnan tuloksen ja asuisi jossain muualla . . . lomalla lapsista . . .
- Marianne Kallio, superblondiksi itseään tituleerava teini . . . yritystä on, muttei juuri "näyttöjä" menee naisista rinnan mitalla ohi.
- Sara Sieppi, Miss Suomi vuosimallia 2011 . . . eipä ole löytynyt sitä jääkiekkolijaa . . . vielä. Miss Maailma kisassa pääsi sentään sijalle 110.
-Susanna Indren, ent. salkkari näyttelijä. On ollut yhdessä jos toisessakin "kilpailussa" kun sai "herätyksen" ulkonäköönsä . . . mahdollisesti "sammunut" Hjallisen luokse, ainakin kerran. Vaihdevuodet lähiaikoina, ellei päällä jo . . .
- Anu Saagim, Viron SNT ja Neuvostoliiton asukki, joka "muutti" Suomeen . . . aviopuolisona ( ca. 20 t markkaa . . . ) , on Gonjan prinssin ex- puoliso . Iski rahaan kiinni . . . myöhemmin . . . Kiristetty monelta puolelta . . . ei entisensä "veroinen" kuin 80- luvulla Viru- hotellin valuuttabaarissa . . .