torstai 5. syyskuuta 2013

Susijengi kyykyttää . . .

  Talkkari taitaa vaihtaa sulavasti urheilussa seuraamisen jääkiekosta, suoraan koripalloon. Talkkari vaikkain on tällainen "hukkapätkä" noin 18 cm vaille 2 metriä, niin vielä aikoinaan 30- vuotiaana ponnistus oli 10- vuotta nuoremman tasolla. . . .Ja sen jälkeen ei ole sitten, ihan varmuudeksi tullut käytyäkään testeissä . . . mieluummin ajan antaa ajan muistaa muistot . . .

  Mutta, ensin kyykytettiin TURKKI, hallitseva MM- kakkonen . . . Ja niin tosiaan . . . jäi taas hopeamitalli kouraan, taas.  jk. (Tuli sitten pöllyteltyä . . . lampaan turkkia)
  Ja seuraavassa otelussa sitten oli vuorossa "rakas" vihollinen, RUOTSI . . . Ja taas tuli "pyyhityksi pöytää" . . . malliin viimeisen Leijonien peli lätkässä Ruottalaisia vastaan . . .

  Mutta, entisenä joukkuepelaajana Talkkari antaa vaan yhden neuvon . . . Yksi tai kaksi voittoa ei ole mitään, vaan ihan periaatteessa päättäkää voittaa joka ottelu . . . Yksi kerrallaan . . . Siis pojat pitäkää pintanne, eikä lähdetä sitä yöelämää . . . kurkkaamaan, edes vahingossa.

  Se on näet, näytön paikka nyt . . .