torstai 19. syyskuuta 2013

Jokaisessa ihmisessä on pieni . . .

  Lehmä, sanoi jonkun maitomainoksen hokema. Talkkari onkin myös mitä mieltä, että eläimen ns, feminisessä merkityksessä sama pätee melkein jokaiseen naiseen (ei siis kaikkiin) tuottavat he mahdollisesti elämänsä jossain vaiheessa maitoa, varsinkin kun tulee perillisiä (rikkaat) tai jälkeläisiä (duunarit) sekä vahingonlaukset päälle . . .
   Ja maakunnista on tippunut viestiä, että Mia Mari Johannan ns. matkijoita on melkein jokaisessa pitäjässä . . . jotkut ovat "kloonanneet" enemmän jotkut taasen vähemmän. Siis melkoisia lehmiä kaikki tyynni, siis itse "idoli" ja matkijat, muut hoidettakoon seurustelu / avo / avio- suhteessa, siis lehmäksi nimittelyt . . . Mutta käänteisenä tasa- arvon vallitessa valtakunnassa, eräälle talkkarille "joku" nainen tuli tokaiseeksi, onnistuneen pariutumisen (kolleegan ilmoitus) jälkeen, salvaa pitäisi sinut sonni.

  Lähellä melko varmaa itse glamourisen suuruuden (vain painonsa puolesta) on juuri tämmöinen tapaus . . . avohoidossa oleva hullu, jos Talkkari luonnehtii ao. henkilön henkistä tilaa. On muovimoppitekotukka, olevinaan meikkitaitelija ja samanlainen habitus muutenkin, kumitissejä myöden. Ja mitä mainiointa avohoito- potilaan (hyvinvoinnille)  joku jurrinen oli luullut Tuksuksi ja vielä pyytänyt nimmaria ja pääsyä samaan valokuvaan . . . edelleen tämä feikki muistaa mainita asiasta, vaikka kohta tapauksesta on aikaa vuosi ja vartti. Joko lääkitys on kohdallaan tai sitten paikalliset räkälöiden pitäjät pitävät aidosta enemmän, niin estraadille ei ole tämä lehmä päässyt . . .

  Ps. tämä viesti voi olla hieman väärin jäsennelty, mutta tällä viikolla jo kolmas läppäri menossa . . . ja kaikki ovat toiminnoiltaan olleet vähän erilaisia. . . korjataan jäsentely, kun keretään.