keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Porisee se BB:ssäkin . . .

  Taitaa alkaa olemaan niin, että ulkokultaisuus ja hienotunteisuus alkaa hajoamaan julkkis- BB talossa. Alkuun on jo saatu hieman "maustetta" eräänlaisesta kissatappelusta.

  Claudia Eve ja Susanna Indren, vain vähän . . . Talkkarin näkökulmasta katsottuna järjestivät jutun juurta jostain bailusta, missä Susanna olisi ympärikännissä maannut ns. tussu paljaana . . . Talkkari voi vaan visioida, mistä juhlista oli oikein kysymys . . . jäljet vievät kyllä sylttytehtaalle, siis juttua on ollut "eräästä" tapahtumasta . . .sammuiko vai paljonko sitä vinkkua meni . . .
  Vai olisiko Claudia selvinnäkijänä nähnyt omiaan ? ? Talkkarin täytynee kysyä joltain juhlissa olleilta, niin saadaan tähänkin juttuun jotain tolkkua, vaikka lienee tolkku on pois ollut melkein kaikilta . . . kas se "ilmainen" viina voi ja teettää kaikenlaista.

  Toisaalta, Talkkarinkin mieli tekisi kysyä Claudialta, että oliko Susannan tuhero ns. luomupehko vai oliko se sheivattu ja mihin muotoon, vai peräti ihan ilman karvan karvaa ? ? ? Nooh, eiköhän tähänkin jossain vaiheessa saada kaikelle kansalle vastaus . . . Lisää viina ja aktiviteetteja vaan sinne BB- taloon ja Andylle lisää sitä valkoista ainetta . . . ö ö ö perinajauhoa, niin alkaa kyllä tapahtua . . .

  Mutta ei ole helppoa ns. ulkopuolen BB. "talossa / elämässä" . . . Mia Mari Johnnahan näet pantiin pihalle Jollashovista. Ja nyt on alkunut riekkumaan "arvokkaan" omaisuutensa perään . . .  Hän myös ei päästä minua kotiini Jollakseen, vuodattaa Mia Mari Johanna vielä . . .
   Pikkuisen on likalla vielä hakusessa henkisenkin napanuoran katkaisu "kotiin". Vai tarkoittako se glamourisesti sitä, että posti on käännetty Talkilatielle niin tällöin se "koti" onkin siellä . . . vaikka virallinen osoite onkin "kaupunkiasunnossa" Albertinkadulla  ? ?
  Talkkari on koko aamupäivän pohtinut, mitä oikein tarkoittaa: oikeus lunastaa koko omaisuuteni. Lunastus tarkoittanee sitä, että jotain haetaan / saadaan jotain tiettyä korvausta vastaan. Lienee ne KelloKitty- krääsät ovat  . . . ainakin henkisesti arvokkaita . . .
  Samoin on koirien kohtalo glamourisesti mutkistunut . . . Mia Mari Johannan mukaan kaikki koirat ovat hänellä, mutta vuodatuksessaan "paljastaa" seuraavaa:  Nyt hän laittoi tahalleen Nassu koirani ulos, jonka jälkeen toimitti hänet ilkivaltaisesti Viikkiin, vaikka olen juuri saanut päätöksen, että kaikki koirani palautettiin minulle huostaanotosta. Siis nyt vasta jälkikäteen saanut päätöksen koirien palauttamisesta, mutta kumminkin koirat olisivat olleet jo kotvan Mia Mari Johannalla . . . Mutta lienee tämä on sitä glamourista neljän (4) L:n vuodatusta . . . Hyvänä sentään todettakoon, että nyt Nassukin on päässyt hyvään hoitoon . . . vihdoin.