lauantai 7. syyskuuta 2013

Suomi- Ruotsi maaottelu . . .

  Ei perkele, Talkkarilta on tässä uutisvirrassa ihan päässyt ohi lipsahtamaan yleisurheilun maaottelu. Johan miesten puolella ruottalaisia on kuritettu vuodesta 1925 alkaen, tosin pieni paussi oli kun ryssille piti laittaa kampoihin. Hauskana sivujuonteena Talkkarin vaari muisti, että vuonna 1941 järjetettiin maaottelumarssi, jonka voitti Suomi mennen tullen. Kilvassa käytettiin ns. väkilukuun suhteuttua laskentaa, mutta jo pelkillä luvuilla Suomi voitti. Tosin hurrit tapansa mukaan yrittivät manipuloida tuloksiaan . . . Kyllä täällä muistetaan hurrien toiminta siitä, että Paavo Nurmi todettiin ammattilaiseksi . . . Talkkarin vaari olikin tunnollisesti suorittanut koston, joka toinen vuosi . . käymällä kusella Sigfid Edstomin haudalla . . . aina kuolemaansa asti.

  Mutta tänä vuonna on naisemme aloittaneet hyvin, kolmois voitto 100:n metrin aitajuoksussa . . . Ja 3000:n esteissä voitti uransa lopettanut Keskisalo . . . No . . . Talkkari palaa asiaan vielä ja viimeistään kun keihäänheitto alkaa . . . Tällä palstalla, siis päivityksillä . . . 


  Ja ruottalaisten tiedustelupalvelulle: Säpo . . . piruuttaan vähän töitä: koodisanat: Olof Palme, Kurdistan, Hans Rausing ja PKK . . . Kas kun kaikki kaapelinettiliikenne menee ruottin kautta maailmalle . . .
  Ja kirjamaailmassa on sitten tehty jonkinmoinen linjaus maailman ohuimmasta kirjasta, Kuulemma se oli ennen, Toisen maailman sodan Italialaiset sankarit, mutta tarkkojen tarkastusten jälkeen se on Ruotsalaiset sotasankarit ensimäisessä- ja toisessa maailmansodassa . . .