keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Oikeus on tapahtunut tai sitten ei.

  Yhä hurjemmaksi menee Mia Mari Johannan postaukset seitsämännessä taivaassa . . . On koirat haettu ja kämppäkin on keskustasta katsottuna . . . Mutta talkkarien salaseuran salainen agentti on ollut jälleen ollut ahkerasti tiedustelemassa väitettyjä faktoja.

  Asunto keskustassa ei ole vuokrattu tähän päivään (04.09.2013) mennessä Mia Mari Johannalle, ei sen puoleen kenellekään muullekaan.
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Uusi-makea-kotini-Stadin-keskustassa/1016071
  Talkkarin täytyy melkein kuvaannollisesti nostaa kuvitteellista hattua, että moisen tempun on tehnyt . . . Tosin toteutus hieman ontui . . . Varmaan on sittenkin se asunnon haku aloitettu, kun Albertinkadun glamouri alkaa valitettavasti ropista . . .

  Viikistä lienee saanut koiransa pois (Talkkarin hyväntahtoinen päätelmä), mutta jäätyään ratista kiinni Riihimäellä, niin mitä luultavimmin koirat (jos olivat mukana) ovat joutuneet tänne:
http://www.onnentassu.fi/galleries/4/tn_o-tassu_003.JPG siis paikalliseen koirahoitolaan, eikä missään huostaanotettuja eläimiä kuljeteta omistajan kotikuntaan.
   Mutta mitä todennäköisemmin, ei Mia Mari Johanna ole saanut / hakenut koiriaan Viikistä ja tässsähän on mennyt tovi jos toinen, niin sehän tarkoittaa sitä . . . Koirat on jo voitu luovuttaa uusiin koteihin tai liiallisten käytöshäiriöitten yms. syiden vuoksi lopetettu. Onnea vaan, glamourisen onnellisille uusille omistajille.
  Ja tämä postaus näkyi vielä eilen, mutta sensori on sen jostain kumman syystä "poistanut" . . .
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Oikeus-on-tapahtunut-sain-koirani-takaisin/1016261
 Pieni lainaus kyseisen laitoksen infosivulta:
Huostaanottoihin kuuluvat myös eläimet, jotka ovat jääneet äkkiarvaamatta ilman tarvitsemaansa hoitoa. Omistaja on voinut kuolla, joutua pitkä aikaiseen sairaalahoitoon tai vankilaan. Tällöin omistajan tai omaisen täytyy järjestää muu hoitopaikka lemmikille 7 vuorokauden aikana.  
 Ja vielä pieni lainaus maksuista, kun Mia Mari Johanna väittää koirashow:n kustantaneen vähintään sen 1000 euroa.

Koirat: 1. pv 30,24 €, seuraavat päivät 16,13 € 

 Summa summarum: Pihalla on kuin punatulkku glamourisesti itse Mia Mari Johanna . . .