keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Ongelmia . . . monenlaisia.

  Ensinnäkin maata järisyttävä uutinen on se, että Tiimari on mennyt konkurssiin . . . Eli tämähän on suuri katastrofi Hello Kitty- faneilla ja varsinkin glamouristen Tukiaisten siskoksille.
  Juurihan Julia jossain postasi menevänsä nukkumaan Hello Kitty- sänkyynsä, tehtyään omasta mielestään suuren urotyön, siivoamalla keittiöstä puolet. Liekö tämä rasittava työ olla tehty malliin: Annan katseeni pyyhkiä taivaanrantaa, Glamourisesti totta kai.

  Mutta monia ihmisiä ihmetyyttä ja kummastuttaa se, että kuulemma kotisairaan- hoitaja käy kolmasti päivässä Julian luona Jollashovissa, hoitamassa diapetestä. Talkkari se ei kyllä hämmästytä . . . mimmi on vetänyt vauvantalkista alkaen kaikea ja se vähäinenkin järjen valo on sammumaisillaan. Julian todelliseen taitoon tanssia on tullut selitys, entiseltä tanssivalmentajlta . . . ei minkään valtakunnan rytmitajua ollut nuorenakaan. Eli nyt ei ole syyttäminen alkoholia, opiaatteja, lääkeitä, parantunutta keuhkoveritulppaa tai diapetestä.

  Se suurempi joka sai jonkinmoisen ajolähdön Jollashovista, majailee nykyään managerinsa nurkissa, poissa pääkaupunkiseudun hulinasta ja siellä nämä suunnittelevat jotain . . . tyyntä myrskyn (tai rottapostin) edellä.
  Ja huomiona pienoinen seikka. . .  Viimeisimmässä sponsori- lehdessä ei ollu jutun juttua itse galmourisesta suuruudesta (painonsa puolesta) . . . Näikö ollaan sitten kaluttu (nyt läskin kyllästämä) luu loppuun  ? ? ?