perjantai 6. syyskuuta 2013

Toisenlainen BB . . .

  Moni "tosi"julkkis on jätetty pois, joten pakko on visioida vaihteeksi, ketä sinne olisi pitänyt aikuisen oikeasti lähettää. Lista ei toki ole täydellinen, mutta tarpeen vaatiessa joku putoaa ja joku voi nousta . . .

- Itseoikeutettuna ykkösenä, vaikkakin on hieman hiljaiseloa pitänyt, on itse Matti "the Etukeno" Nykänen.
- Myöskään ei sovi unohtaa Jari Sarasvuota, ent. Heinonen. Ei mies esittelyjä juurikaan kaipaa . . .
- Kolmantena taloon voisi lähettää hieman poliittista väriä, eli itse Paavo "Mooses" Lipponen. . . montakohan kertaa kuuluu lausahdus: Nahkurin orsilla tavataan . . .
- Seuraavan miehen valintaa piti harkita tarkkaan, eli Mujahed bin Risto Faisal (ent. Simo Rantalainen). Täytyyhän näin kiintiöiden aikana olla yksi käännynnäinen, kun syntyperäistä julkimoa ei ihan heti tullut mieleen . . .
- Ja edelleen kiintöitä täytellen valinta itseoikeutetusti, Jorma Uotinen. Täytyyhän talossa olla liikunnallistakin akviteettia, pienen pelkokertoimen lisäksi.

- Naisosaston aloittaja on Super-Marjo Niittyviita. Ei lienee tätä kotrollifriikkiä enempää tarvitse mainostaa . . .
- Toisena hyväkkäänä joukkoon liittyy "kuningattaren" ominaisuudessa Kaisa "läski" Liski . . . EI tätäkään lienee tarvitse erikseen esitellä.
- Jos paikkansa pitää, että elää ns. päihteetöntä elämää nyt, niin valinta osuu Julia "Kooma" Tukiaiseen . . . ja eipä tarvinne tätäkään "julkkista" esitellä, teot puhuvat puolestaan.
 -Ehkä normikansalaisille hieman tuntematon, mutta kirkollisissa piireissä suurta "suosiota" ja lahoituksia nauttiva parantajasaarnaja Pirkko Jalovaara, voisi tuoda hieman tasapainoa joukkoon.
- Viimeisin, muttei vähäisimpänä ja pitkän harkinan jälkeen, jos ei ihan aito mutta alkuperäistä ohjemaa mukaellen, virolaistaustainen Sofi-Elina Oksanen. Tuonee joukkoon jonkinasteista . . . no olkoon . . . toistaiseksi.