torstai 26. syyskuuta 2013

Hovi . . . (päiv. 27.09.2013)

  Viimeaikaisten tapahtumien jälkeen ei ole ihme, että Hovi pompahtaa usealla tapaa esille . . . varsinkin kun kyseessä on itse glamourinen suuruus (vain painonsa puolesta) kun viimeisin tuomio tuli julki . Tälläkin kertaa tuli ehdotonta vankeutta, tosin vain 45 vuorokautta.
  Ehdottomaan vankeuteen toki oli syynsä, sillä johan tuo "manaatti" on jo useamman kerran tuomittu ja lainvoimaisesti todettu syylliseksi pahoinpitelyihin, siis jonkinmoinen taparikollinen. Ja tämä on otettu huomioon viimeisimmän tuomion luvussa.

  Mutta mitä Mia Mari Johanna tarkoittaa seuraavaalla postauksellaan internetin ihmeellisessä maailmassa:  Jos minä en pysty kostamaan Artolle, niin Jumala kostaa. ja kommentti suoraan "seven- hevenin" postauksesta . . . Talkkarikin ihan vähän periaatteessa kysyy ja peräänkuuluttaa, kuka vastaa ja mistä  ? ? ? Kas kun "raja" on vähän helvetin häilyvä . . . tosin hovissa lienee sekin "testaan" . . .

  Mitä todennäköisemmin, Mia Mari Johannan hoviin viimeimmät vievät jutut tuovat lisää istumista, kas kun hovissa ei katsota "sarja"pahoinpitelijää hyvällä. Ensimäinen vielä ymmäretään, mutta sitten alkaakin "kertoimet" vaikuttaa . . .

  Talkkari antaa ihan hyvää hyvyyttään neuvon ja että saataisiin "sairas yksilö" hoitoon: Mia Mari Johannan asianajaNI, tuo yhteiskunnan kustantama . . . vedotkoon suoraan mielenhäiriöön, sekä kallonkutistajilta toivottavasti saa tautikoodin F29 sekä pyytäköön soveltavuutta suoraan rikos- seuraamimus- virastolta, kalterihoidon väistämiseksi. Ennakkotapauksia kun löytyy . . .
  Mutta aina asiassa on toinenkin puoli, sillä glamourinen lepoloma voi olla hieman pidempi, kuin tähän asti tuomitut vankilareissut . . . mutta pillereitä saanee helpommin.