lauantai 31. elokuuta 2013

Palanen tarkastettua totuuttakin . . .

  Vihdoin ja viimein on talkkarien salaseuran palkkaama salainen agentti antanut "jotain" tietoa . . . Woman´s Mc:n perustajasta ja glamourisen Mia Maria Johannan managerista, sekä varataustahuojujasta.

  Tutkimuksissa on kuulemma tullut esille se, että ainoa ketä on voinut vuotaa kuvia ja videota Vantaan käräjäoikeuden istunnosta on itse Jarna. Samaisella "keikalla" Jarna tuli sopineeksi erään "juoru"lehden kanssa artikkelista ja silloin hänelle painokkaasti painotettiin matalan profiilin merkitystä . . . Eli tässä oli se "hätävalhe" Thaimaan lomasta lasten kanssa.
  Tosiasillisesti "loma" oli ja lienee jatkuu Kellokoskella . . . ja kas kummaa, tuolta osaltolta a) pystyy kommunikoimaan ulkomaailman kanssa melkeimpä rajoituksetta b) pääsemään lomille viikonlopuiksi . . . kunhan viikolla osaa olla "kunnolla" . . . Ja hyvä sitä on vauhtia ottaa esimerkiksi Ruukinpolulla, siinä Kellokosken sairaalan lähettyvillä olevasta juottolasta ja matka on kuulemma jatkunut glamourisesti Audi- merkkisellä kulkineella . . .

  Voidaan siis todeta, että vähintään samaa sarjaa on Jarna, kuin Tukiaisten siskokset. Tosin sillä eroituksella, että on yhteiskunnan rasitteeksi synnyttänyt pari kakaraa . . .

  Ja on Mia Mari Johannan asuinpaikka on vaikka Miami, niin tällä hetkellä posti menee Jollashoviin, Takilatielle.