sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Äänestyspäivä, meneehän se työstäkin . . .

  Jollei tänään, niin sitten viimeistään toisella kierroksella tiedetään tämän valtakunnan uusi keulakuva. Vähän se on niin, että pressa on nenä ja lärvi taasen hallitus on kopan sisällä olevat "aivot". Sen epämääräisen mössön ja nesteen lisäksi. Talkkari katsoo olevansa vaikka vasemman lisäkiveksen yksi verisuonen pätkä. Tälläkertaa onneksemme taitaa käydä niin, että vaihdevuodet ja siitä johtuva tyrannia ja kiukuttelu ovat historiaa, saa siis Tamminiemi uuden isännän, isolla I:llä.
  Talkkarin muijakin oli käynyt äänestämässä etukäteen, että olisi ollut aikaa agitoida talkkari oman ehdokkaansa taakse. Viime pressan vaaleissa Talkkari kävi kopissa ja piirti piruuttaan kirkkoveneen lappuun ja liekö sitten se ääni oli laskettu Haloskalle, kun vielä punaista tussia tuli käytetyksi. Mutta tälläkertaa otteet on sitten toiset, numeron lisäksi liimaan ehdokkaani kuvan ja kirjoitan nimen tikkukirjaimilla, niin ääntenlaskijoilla ei oli taatusti mitään epäselvää Talkkarin ehdokkaasta, tuo kun on lähestynyt henkilökohtaisesti työhakemuksen muodossa.

  Ja kerta eilinen oli virallisesti viimeinen kesälomapäivä, niin sitten pyyhkäisen työhin, vähän harjoittelemaan työntekoa. Ja ihan keveästi siinä katselen vähän paikkoja, sekä mahdollisesti koskettelen joitan työkaluja. Mutta jos alkaa ahistamaan, tulen oikopäätä kotiin ja tilaan ajan lääkäriltä huomiseksi. Yleensähän siinä on viikko pari tipahtanut saikkua ja silloin on paremmin aikaa totuttautua työntekoon.