sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kysy seksistä - Talkkari vastaa . . .

  Melkein jokaisessa lehdessä on jonkinmoinen seksipalsta, jossa "asiantuntijat"  vastaavat mitä ihmeellisimpiin kysymyksiin. Talkkarin muijakin kerran kysyi, että montako seksikumppania tallkarilla on ollut ennen häntä. Ja pitihän sitä alkaa "laskemaan" .  . . meni muutama minuutti ja muija uudelleen tiivaamaan, että olinko unohtanut mitä hän kysyi. Ja paskat, meni laskeminen sekaisin kun alkoi uudelleen tiivaamaan lukumäärää.

   Eräälläkin palstalla on mitä kummallisimpia kysymyksiä, joista talkkari antaa nyt yleispäteviä vastauksia:
- Pelkään erektioni heikkenevän (47v.), Miten pitäisi hoitaa 64- vuotiaan erektiovaikeudet  <<< Kummallakin kysyjällä on näemmä sama vaiva, potenssi. Mutta ei mitään hätää, pilleriä peliin ja sysiruma akka vaihtoon, niin eiköhän se siitä. Ja samaan nippuun voitanee laittaa myös kysymys missä ihmetellään, ettei miehellä kestää 3- 4 tuntia saada orgasmi . . .  kuvaa kysyjästä ei ollut artikkelissa.
Pääsekö tunteista ja haluista eroon lääkityksellä kysyy, omasta mielestään liian ruma 20 v. mies.<<< Nuori mies, teollisuus kera keksijöiden on tuottanut mitä eriskummallisimpiä nautintoon tähtääviä tuotteita. Jollei sieltä apuja löydy, ryhdy munkiksi.
- Voiko seksiä harrastaa liikaa <<< Voi siinä tapauksessa, että vehkeet on vereslihalla ja ei voi, jos vehkeet eivät ole vereslihalla. Ja onneksemme on taas teollisuus keksinyt kitkaa vähentäviä tuotteita.

  Talkkarin on pakko lopettaa tähän vastausten antaminen toistaiseksi, sillä pokka ei pidä kaikkien kysymysten loppuunlukemiseen yhdellä istumalla.