lauantai 14. tammikuuta 2012

Norjan "7" Ja muuta mukavaa

  Eräs "hiihtohirviö" Norjasta on monien vuosien ajan kiusannut meikäläisiä, mutta nyt tätä janari lie saadaan kiinni jonkinmoisen doupinginkin käytöstä. On paikallinen paikallinen "7" Se og Hör löytänyt syyn, miksi tämä pystyy hettämään loppusuoralla sellaisen loppukirin, että kaikki vastustajat jäävät "kuin nalli kalliolle".  Ilmeisesti tämä douping on ainakin oman kertomasa mukaan "ollut sillain" Robbie Williamsin kanssa ja "robbien" suuri fani haluaa sen selvittää paikallisen  Big Brotherin kanssa. Tanssi siinä nyt sitten "pornotähden" kanssa ja yritä heittää ässä, jos ei pöytään niin suoraan pesään. Siis virsi lyhyesti kaunis, Petter Noryhug haluaa tietää Aylar Lien jutusta enemmän kuin moni muu. On meillä vielä matkaa . . . . on meillä, kun ajattelee meikäläisiä tähtösiä . . . 


  Mutta jotain "mukavaakin" talkkari lupasi otsikossa, tosin tämä uutinen kääntää päälaelleen kaiken tavallaan tai miten sen ottaa ja kukin tavallaan.
  Sillä ehkä tulevalla presidentillä on puolisonsakin puolesta venyvä käsite, mikä on totuus. Sillä elämänsä valinnan tehneen Haaviston se toinen puoliko on ajatellut, että ratti siellä ( Ecuadorissa ) ei vaikuta täällä niin suvaisevassa, humaanissa ja "pakolaisia" hyyssäävässä Suomessa vaikuta pätkääkään tulevan presidentin meriiteissä, täällä. Tosin logiikka on ymmärrettävä, kun pressa ei juuri itse auton rattiin asetu, paitsi Koivisto kun virka"miehet" menivät lakkoon aikoinaan. Silloin kaikessa karmeudessaan tuli todeksi hokema: Sitä saa mitä tilaa.
  Tosin talkkarillekin on jäänyt hieman epäselväksi, millä statuksella tämä Nexar Antonio Flores on oikein tänne tullut ja asustelee ? ?