lauantai 21. tammikuuta 2012

Lapsia lapsia.

  Talkkari on tässä jo pidemmän aikaa pohtinut suvunjatkamista ja todennut, tehty mitä tehty. Esikoisella, tuolla tyttärelläni on kera kunnon aviomiehensä kanssa tehtynä kaksi ( 2 ) lastenlasta, vilkas poika ja ihana tyttö, papan loppuelämää ilostuttamaan. Talkkarin kaksi nuorempaa ( poikia ) sentään ei vielä ole kuulunut mitään suvunjatkamisesta, mutta kuulemma yritystä on ja kovasti, kuin Talkkari aikoinaan  . . . yritti polkemalla käynnistää tulpatonta mopoa.  Onneksi ja harmiksi nuorempi on astunut suorittamaan kansalaisvelvollisuuttaan.

  Mutta kun ihmisellä menee kaikessa karmeudessaan valta ja ymmärrys käyttää valtaa väärin mutta ja omasta mielestään oikein ja vielä kitistä sen seuraamuksista yleisesti, niin Talkkarillakin katkeaa pinna. Sillä tämä "Kanki" Kaikkonen ottaa ja menee vuodattamaan lehdistölle, että kun tuli mokattua niin ei adoptio onnistukkaan. Sitä saa mitä tilaa ja sentään neljän tonnin ( 4000 ) pikavipillä sitä ei saa, vaikka maksaisi sen myöhemmin takaisin. Ja siiinä pieninmät "synnit".  
  Ja toisaalta evoluutio on lie onneksemme suuressa viisaudessaan päättänyt, että kahden kansanedustajan ( ex ja nyks. ) yhteenliittymisestä ei ainenkaan tule fyysistä tulosta. Ja helvetin huonolta näytää myös  korvikkeen saaminen . . .

  Mutta talkkari antaa muutaman neuvon lapsen tekoon: Ensinnäkin kannattaa lopettaa se "omatoiminen esivalmistelu"  Toiseksi, unohtaa ne vallattomat ja villit vuodet kun kondomia tuli käytettyä, vakaassa parisuhteessahan ??? Jos se sellainen on, niin varmuusvälineitä ei tarvita. Ja kolmanneksi, otahan pieni känni ennen valu-tilaisuutta, sillä Talkkarilla kävi selvinpäin niin, että ensinmäiset siittiöt kuolivat lähtökiihdytyksessä ja loput takaseinää vasten.

 Toisaalta talkkarilla on jokunen kaveri, akan ulkonäköön katsomatta on valmis avittamaan seminologin hommissa.

  Jk. Parisuhdeterapiaa vielä: Kepu pettää aina . . . .