keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Karjamarkkinat eli missikisat

 Näköjään on se aika vuodesta, kun missikisoja aletaan käymään. Talkkari muistaa nuoruudestaan vain Miss Suomi kisat, mitä nyt tuli telkkarista tuijoteltua, kera vilkkaan mielikuvituksen. Myöhemmällä iällä taas Miss Helsinki kun valittiin juhannuksen kieppeillä Mustikkamaalla, niin elävästi vain muutaman niistä mitä jotenkuten muistan. Eihän siihen olotilaan tarvittu, kuin nuorehko ikä ( lue: villi nuoruus ) - hyviä kavereita ja naisia- musiikkia ja viinaa.
  Kauneushan sanotaan olevan katsojan silmissä, mutta jotenkin tilastoihin perustuen Talkkari veikkaa muutaman missin taas päätyvän jääkiekoilijan petiin, jotkut pidemmäksi jotkut lyhyeämmksi aikaa. Ja varmana veikkauksena Talkkari toteaa, että Johanna (Hutsu) Tukiainen ja Julia (Jonninjoutava) Tukiainen ei yhdenkään NHL tai SM- liigapelaajan sänkyä tule lämmittämään. KHL- liigassa taas voi naismaku jossain päin maata vipata normi- jääkiekkoilijan repettuaarista, tyyliin:  PIG tai BIG is beautiful. 

   Millaisikohan diilejä ne jätetyt entiset tavispoikaystävät ovat tehneet, kun mitään jutunjuurta ei misseistä ole ollut ? ?  Vai  onko jo seurustelun ensimetreillä poikaystävä joutunut kirjoittamaan jonkinmoisen vaitiololupaksen, että eron koittaessa tämä pitää turpansa kiinni mm. neitsyyden menetyksestä ?? Toisaalta ennen siveys oli hyve, että voisi asia olla myös niin että tytöt ovat ollee imipiä, ennen jääkiekkoilijoita ja sun muita julkimoita.