tiistai 24. tammikuuta 2012

Costa Concordian meriselityksiä.

  Ensialkuun talkkari ajatteli, että tästä tulee melkein vain kapteeni Francesco Schettinon ja Italian välinen hässäkkä. Mutta kunnon maitopoikana Francesco oli paatin kiville karauttamisen jälkeen soittanut, tottakai äidilleen. Ja juttuhan menee vielä kummallisemmaksi, kun oli äidille soiton jälkeen kunnon Italialaisen Orihin tavoin lirkutellut jollekin naiselle. Liekö vielä ennen pakoa oli alkanut huikomaan, kun kokilta oli vaatinut murua rinnan alle. Oli äijä sitten ottanut käyttöön Italialaisen hyökkäyksen; Täyskäännös ja rynnäköinti eli: Karkuun ja vitun kovaa. Kuulemma jälkiselittelyjen jälkeen olisi kuulemma "pudonnut" pelastusveneeseen. Tässä kohta Talkkarikin repesi huutonauruun ja putosi, ihan kirjaimellisesti tuolilta.Toinen naurukohtaus tuli, kun luki miten viranomaiset vähän käskivät laivansa jättäneen mammanpojan takaisin kiuluun.

 Uusin muttei ei niin odottamaton uutinen on, että ökyrikkaat veli-venäläiset ( joita ei Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen ole voinut sanoa enään pensas-neuvostoliittolaisiksi )  olivat ostaneet taivaspaikkansa pelastukseen, mikä nyt ei juuri yllätä Talkkaria juurikaan.
  Johan nuo talvi / jatkosodassa yrittivät käyttää miesylivoimaa, kun mies miestä vastaan eivät olisi pärjänneet. Jatkosodassa talkkarin vaarin (155 cm. sulkapäässä ) päälle. hyökkäsi yli 2 metrinen ryssä, mutta vaari oli vaan tämän tyynesti oli niitannut hänen omalla pistimellään, rehellinen mies kun oli, ryssän ladon seinään kiinni. Oli kuulemma kauniimpaa katsoa pystyyn kuollutta, kuin maassa makaavaa kalmoa.

  Ja sitten talkkarin ennustus tässä episodissa; Venäjällähän ei hyvällä katsota omien kansalaisten sortamista sillä he katsovat sen olevan heidän yksinoikeus, joten jotain Moskovan suunnalta tulee kuulumaan . .