perjantai 27. tammikuuta 2012

Mustalaileiri muuttaa . . .

  Jo on taas päässyt emämöläys Helsinkiläiseltä poliitikolta, kun haluavat tehdä tänne tuuppautuville Romanian krimaali- romaaneille ja sun muille kulkijoilleerillisLEIRIN . . . 
  Kaupunki ei voi sulkea silmiään siltä, että on olemassa ihmisiä, jotka liikkuvat ja majoittuvat minne milloinkin. On Itä-Euroopan romaneja mutta myös muita liikkuvia ryhmiä, Helistö toteaa Ylelle. Ja tämä Helistö on sitten VIHREÄ . . . On tainnut mies saada patukkaa, jollei yläpäänhän, niin sitten häntäluun tietämille, kun tällaisia horisee. Miten vatuutettu Helistö itse henkilökohtaisesti avustaa esim. Romanian roommanikerjäläisiä talvisin  ? ? ? Tuskimpa mitenkään ja eikä taida muhkeasta kokous- ja palkka potistakaan antaa ropoakaan näille onnettomille ollenkaan. No, tavallaanhan nämä ovat vielä pikkuriikkinen ongelma, kun mm. mitä on ja tullaan Kreikkaan syytämään rahaa.

 Toisaalta talkkari tavallaan kyllä kannattaa jonkinmoisen leirin perustamista, mutta siinä on ympärillä joko muurit tai sitten helvetin korkea verkkoaita . . .
  Jos joku on vihreyttään antanut tällaisia lausuntoja politiikassa, niin Talkkari alkaa näkemään punaista ja samalla mieli mustenee täysin.