tiistai 10. tammikuuta 2012

Puukot ja puntarit

  Jälleen kerran on koulukiusatulla kilahtanut ja "vain" perisuomalaista astaloa käyttänyt. Ja jälleen on paljastanut, että kyseinen pohjalaista puukkojunkkaria oli kiusattu pienestä pitäen. Se ja miten näin on päässyt käymään onkin jälleen suuri mysteeri sosiaali- ja koulupuolen viranomaisille, poliisista puhumattakaan. Ei olisi ensinmäinen kerta, kun vanhemmat olisivat tehneet rikosilmoituksen, kun pikkuinen ta teini on saanut turpaansa, niin poliisi "lopettaa" tutkinnan toteamalla, niinhän ne pikkupojat aina vähän nahistelee.
  Mutta kuka on uhri ? ? Se tai ne, jotka ovat lyhytkestoisen teon kohteita  ? ?  Vai se, kenellä oli mitta tullut täyteen ja iso pyörä alkanut hirttämään kiinni ? ? Kas siinä taasen on jutun juurta tutkijoille. Toki emme elä minkään puolueen luomassa onnelassa vai onko kyseessä 2000- luvun trendi, minkä ovat nuoret löytäneet internetistä ? ?
  Todentotta, koulukiusaamista ei pystytä koskaan kokonaan lopettamaan tai estämään, mutta räikeimpiin tapauksiin voitaisiin puuttua, ennenkuin sattuu jotain . . .