perjantai 27. tammikuuta 2012

Yllätys, paskat housuissa vai housut nilkoissa ? ?

   Niin on taas T / paateron "johtama" joukkio puoliammattilaisia jäänyt ns, kiinni liiasta uteliaisuudesta. On itse piällikkö varmaan ollut sysäämässä turhasta tutkimisesta rivipoliisien päälle tai sitten ei. Ota nyt sitten selvää demarin myötäjuoksijain ajatuksista selvää. Liekö niin salaista tietoa, että itsekkää "poliisiylijohtaja" ( muuten, ei ole käynyt poliisikoulua ) ole tietoinen tiedosta . . . .Sentään 190 poliisia, noin 30 "siviili" työntekijää ja virkamiestä . . . No, tässähän tuli varmaan koko reptuaari, ketä on ja leikkii olevansa polliisi. Uskaltaakohan enään tätä tunkiota möyhiä lisää ? ? ?

   Mutta, samoin on Talkkari helvetisti ihmetettänyt, etttä polisiien virka- aseet ovat kuulemma loppuun kuluneet ja viittä vaille romuja ? ? ? Näillä poliisin käyttämillä Glockeilla on Talkkarin kaveri on ampunut yli 10 000 patia per. malli/ ase ja ilman ongelmia . . . Eli mihinköhän perustuu tämä hinku hankkia uusia asemalleja tänne ? ? ? Vai onko taustalla " jotain muuta" ? ? ? Sillä intin AMMATTILAISET ovat ottaneet, niin taistelujoukkojen käyttöön kuin virka- aseeksi juuri Glock:n . . . . Muna on on näemmä viisaampi, kuin kana.
 Ja ajatella että poliisikoulun aseiden käyttämistä kouluttava henkilö, aikoinaan ei päässyt läpi SAL:n Turvallisen ampujan kurssin, ampuamaosiota . . . Kolmasti kokeili - kolmasti hylätiin . . . niin oikealta, kuin vasemalta hyväksyttiin ns, siviilejä, jotka VAIN harrastavat ammuntaa  . . . Eli taanoista vartijan ampumista aseen vetoharjoituksen aikana ei Talkkarikaan ymmärrä, mutta jos perusteet opetetaan alunalkaen väärin niin seurausta ei tarvitse hämmästellä. Tosin jokunen poliisi taitaa harrastaa practikal- ammuntaa ihan omaehtoisesti, kun sisällä ja paikallaan olevaan tauluun ampuminen ei taida ajaa asiaansa ammattitaidon kohottamisessa tai sitten vaan harrastuksen vuoksi. Toisaalta harrastus kyllä kyseisessä lajissa tukee työn turvallista suorittamista.