tiistai 17. tammikuuta 2012

Missikisat, eli karjamarkkinat vol.2

 Nyt on sitten kisassa päästy vihdoin siihen vaiheeseen, että yhden jos toisen taustoja on ja lie hyvässä yhteisymmärryksessä ao. kandien kanssa, alettu revittelemään lehtien sivuilla.
  10 kuin unelma vetää tamän kiertueen pohjat; Sukulaismies oli täräyttynyt haulikolla riidan päätteeksi setämiehen suorasääristen joukkoon.Ja likan äidin kannattasi kyllä alkaa lottoamaan; Vetää nyt kolari kolmasti hirven kanssa ja jäädä vielä henkiin. Tosin toiselta kantilta katsottuna, sokea tai välinpitämätön / tyhmä on, kun ei ole ottanut onkeensa liikennemerkin 155 varoitusta. Eli tupla säälipisteet tälle typykälle tulee joumariston antaa.

  Ei niin yllätyksenä tuli se tieto, että Flamingon yökerhossa oli nuori mies heittäytynyt selälleen lavalle, mukamas tirkistelemään hamosien alle, mutta Talkkarin tarkistamattomien tietojen mukaan kyseessä oli vain kamelinjalkojen ( cameltoe ) katselu..Pikkuisen on pojalla ollut homma hakusessa, sillä keskisen ja eteläisen ameriikan maissa tytöt näin tekevät. Nämä meidän missikanditaatithan ovat neitseitä . . . vai ovatko.

  Yksi "tarpeeksi hullu" on Pelkokertoimen jälkeen tullut kokeilemaan misseilyä ja vahinko vaan, että samaan kisaan ei ole ympätty laulukisoja, sillä eräällä olisi ehkä rinnan mitalla etuus, kun on käynyt kitusiaan avaamassa Idolsin karsinnoissa. Mitäköhän tässä vielä kuullaan, toisaalta aika alkaa käydä vähiin, kun uusi Miss Suomi vuosimallia 2012 valitaan.