perjantai 27. tammikuuta 2012

Aika entinen ei palaa . . .

  Lauloi Junnu Vainio ja toden totta se on. Aikoinaan eräässä brittiläisessä lehdessä oli ns. 3- sivun tyttö ja toki mitä vähäpukeisempi, niin sen myydympi oli lehti ja toki hyvän maun puitteissa. Makuja on toki monenlaisia ja mielikuvitus toki hoitaa loput. Talkkarillakin oli nuorena miehenä jonkinmoinen kaukoihastus monen muun kilpakosijan lisäksi, nimittäin Samantha Fox, Sammy noin meidän kesken. Tuli sitten paskahuussi sisältä vuorattua Samanthan taidekuvilla. Tätäkin kuvaa katsellessa on muutamat ripulit tullut heitettyä kärpästen keskellä: http://www.sing365.com/music/Image.nsf/photoUnid/C9C50EC3B722905148256E1D002F5521

  Mutta on typykkä pysynyt timmissä kunnossa, kun vertaa tähän: http://www.iltasanomat.fi/viihde/katso-milta-samantha-fox-nayttaa-bikineissa-nyt/art-1288445110206.html  Ja ihan luomuna, tietääkseni. Ota Tukiainen tästä oppia . . . Ihan sama kumpi.

  Tosin ei värähdä enään, kiitos internetin ja sen tietotulvan, ei pidä seksipommi miehistä ei . . . Pitäisiköhän nostaa kanne, huijauksesta . . . lupaa paljon, mutta ei anna mitään . . .
  Ja taas tänään saunassa tuon oman seksipommini täytyy tai siis joutuu tekemään onnelliseksi . . . . Sillä jos häviän löyly- ja kädenväännön yhdistelmäkisan, niin taas täytyy suorittaa alaosattomissa pedikyri muijalle.  Tosin jos voitan, korsu kutsuu, sillä akka on helvetin huono häviäjä.