lauantai 14. tammikuuta 2012

Laki ja sen oikein lukeminen.

  Ja jälleen on kansakuntamme hyvinvoinnistä vastaava "henkilö" narahtanut ja toinen sitten vielä antanut sillä siunauksena . . .
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/lk-pelastuspomo-karahti-ratista---sai-pitaa-korttinsa/art-1288442020042.html

   Jonkimoinen oikeuden taju on kansalla, mutta eritoten "tietyillä" turvallisuuttamme, josta muuten maksamme pitkän pennin itse kukin, on näillä kellokkailla se todella hämärtynyt.
   Yksi poliisi panee "harjoituksessa" kylmäksi miehen, toinen "tavallaan" virkamierkkiä hyväksi käyttäen ottaa pillua puoliväkisin ja ITSE " suuri johtaja" on. Itse vain on : Länsi-Suomen lääninpoliisijohtajana toimiessaan Paatero ajoi 78 km/h tietyömaa-alueella, jossa nopeusrajoitus oli 30 km/h. Paatero ei saanut poliisilta tien päällä sakkoja, mutta myöhemmin syyttäjä määräsi hänelle 30 päiväsakkoa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.  Jne, jne

   Oliskohan jonkilaisen linjanvedon paikka, nimenomaan viran"omaisilla" sillä Talkkarin tiedon mukaan, "Sota ei yhtä miestä kaipaa" Liekö ja luultavasti tähän perustuen tämä Martti Soudunsaari tuo 0,58 promillea puhaltanut rattijuoppo pitäisi tehdä omat johtopäätöksensä . . .