torstai 5. tammikuuta 2012

Viikon ohilaukauksia.

  Jaahas sitten loppuu huomiseen päivään lähestulkoon kaikki lihalliset ilot, loppiainen kun päättää joulun pyhät. Mutta ei ole ollut uustisköyhää, ei sillä ensinmäisenä silmille syöksähti Valviran ylijohtaja Marja- Liisa Partasen  ja miehensä tulokseton valitusruletti Laajasalossa, kotitalonsa viereen tulevasta kehitysvammaisten hoitokodista, päiväkoti ollisi kyllä kelvannut lepakoille . . . 
http://www.hs.fi/kotimaa/Valviran+pomo+vastusti+kehitysvammaisten+hoitokotia+naapuriinsa/a1305552812463
Tämä samainen suuruus lurahti sairaslomalle kuin ripulipaska housuun, kun vale- lääkari kohua alettiin tonkia kunnolla, eli aivan luokaton tapaus joka voitaisiin siirtää milenterveydellisistä syitä eläkkeelle, niin säästettäisiin rutkasti hupenevia verorahojamme, siis niitä jota ei käteisen käskystä lähetetä Kreikkaan pönkittämään velkakriisiä.
  
   Ja toki joukko ministereitä on ollut hakemassa irtopisteitä, kun moninkertainen rattijuoppo ajoi 11- vuotiaan tytön kuoliaaksi. Enään puuttuu Astrid Thorsin ja Nina Mikkosen tuon "yksinhuoltajaksi itsensä ylentäneen" lausuma asiasta. Mutta eikö tämän reppanan julkinen riepottelu ja ristiinnaulitseminen ole vihapuhetta, jota pitäisi vihreiden suitsiman ??  Ei sinänsä, jos tämä rattijuoppo tulisi vastaan, niin Talkkari kyllä vetäisi pataan että viinanhimo kaikkoaisi vähäksi aikaa. Ei pystyisi onneton edes juomaan mitään, vaan ruokakin annettaisiin suonensisäisesti.

  Ja toki tapaninpäivän myräkkä on vieläkin kiitettävästi ollut median riepoiteltavan, on auringonlaskun ratsastajaa,  muutaman lapsen perhettä ja ties mitä ollut kitisemässä sähkön puutetta. On näemmä totta sanonta: Ennen oli miehet rautaa ja laivat puuta, mutta nyt on miehet puuta ja laivat rautaa . . .

  Ei helvetti, talkkari kyllä nyt lähtee kirsikkapuun alla olevaan korsuun odottelemaan hirmupakkasia, näytää näet siltä että tulossa on;  Utsjoki - 33,2 astetta . . .