maanantai 16. tammikuuta 2012

Nunnan "ne"

 Kyllä se vahvasti näyttää siltä että Suomikin on kohta, jos ei rinnan niin nännin mitalla edellä naapurimaita. Gloden Globe- pippaloissa  vasta paljasta pintaa onkin tarjolla yllinkyllin, myös tirkistelijöille:
http://www.iltasanomat.fi/viihde/glee-hissukka-ravayttaa--etumus-melkein-paljaana-punaisella-matolla/art-1288442417564.html
  Kyllä siinä vahnemmankin, melkein kaiken nähneen miehen silmä lepää. Ja etelässä rannalla se menee niin, että akan herpaantumattoman katseen alla vain hieman syrjäsilmällä katsoen. Mutta osataan täälläkin ja ei yksistään satunaisesti itsenäisyyspävänä, vaan kotimaisen vastineen, Kultainen Venla- gaalassa. Eikä nänninnäpykäitä esitellyt vähenpää, kuin entinen Miss Suomi 1988- kisan Lehdistön suosikki Helena Säkkinen,  173 /  52 kg: silloin. 90- 63- 90 silloin. Pikkaisen on paino voinut nousta ja mitat muuttua.
http://www.iltalehti.fi/viihde/2012011515079848_vi.shtml

 Mutta talkkari onkin mahdollisten rupsahtamisien ja "patalappujen" tilalle löytänyt erittäin kestävän katseen vangitsijan meille miehille.
 http://www.jonathanadler.com/Kiki-de-Montparnasse/?cat=0&initial=
Tosin kestävyys voi olla kyseenalainen toki riippuen käytetystä materiasta, mutta oiva vinkki poikamiehille jolla tuppaa olemaan jo meilkein kaikkea