torstai 18. lokakuuta 2012

Desantti ( Erkki ) Johan Bäckman

 Otsikossa taisi Talkkarilla mennä muutama kirjan hieman väärin, mutta Hartwll- yhtiön entisen toimitusjohtajan poikaa se ei lienee paljon haittaa. Herra on oikein Dosentti ja vieläpä useammassa yliopistossa. Herra on olevinaan myös jonkinmoinen ihmisoikeusaktivisti, mutta palkan maksajasta Talkkarillakin on tietyt miellekuvat, kas kun herra Dosentti EI OLE työsuhteessa yliopistoihin. Tulee vaan mieleen sanonta: Kenen leipä syöt, sen lauluja laulat. Ja tapaus ANTON vahvistaa vaan olettamusta: Bäckman esitteli julkisuuteen asiakirjan, joka todisti Venäjän rajavartioston kieltäneen Anton Salosen matkustamisen Venäjältä ulos. MTV3:n mukaan kysymyksessä oli ”salainen FSB:n asiakirja”
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012101616210951_uu.shtml

  Itse herra on kyllä tuonut julki Suomi- vastaisuutensa erittäin selvästi, tuomalla julki mitä ihmeellisimpiä väitöksiään neuvostoliittolaisten äitien ja heidän venäläis- lasten kaltoinkohtelusta sosiaalitoimen ja oikeuslaitoksen toimesta. Kumma juttu sinänsä, kun herra Dosentti Johan ( toinen etunimi ) Bäckmanilla on itsellään huoltajuusriita venäläisnaisen kanssa, alkanut itseasiassa ennen lapsen syntymää . . .
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012101816218159_uu.shtml

  Siis kenellähän on ne puhtaimmat jauhot pussissaan ? ? ?

                                      Päivitys k:lo 12:49, Suomen aikaa

Ja lisää paljastuu, kun paskakasaa tonkii:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288508677831.html?pos=ok-nln

 Itse asiassa " Erkki"hän on oikea asiantuntuja, miten venäläissyntyistä naista kyykytetään oikeuslaitoksessa . . .

 Jäätteenmäen Annelihan tietää, mitä sanoa medialle ja Erkinkin kannattaa lausahtaa aina: Puhun niin totta, kuin osaan.  Silloin ei tarvitse "pieniä" epätarkkuuksia selitellä. . . .