perjantai 5. lokakuuta 2012

Silikonit, eli silari . . .

  Taas on tunkee itsään toivottomien julkkisten tähtitaivaalle ainakin yksi tyttöparka. On äiti kuulemma ostaa päräyttänyt tyttärelleen silikonit. Ostos on kyllä tehty osamaksulla kas kummaa, ei lienee osata tuossa perheessä säästää rahaa. Olisi äiti Hannele Kallio, tuo toteuttumattomien toiveiden vertauskuva laittanut likkansa lapsilisärahat säästöön, niin samaan syssyyn olisi muutakan voitu tehdä tyttärelle, missiksi halajavalle Marjanna Kalliolle tehdä. ( Miss Globe semifinaali 2012 )
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288504906812.html?pos=ok-nln
  Huhujen ja tarkastettujen tietojen mukaan tyttöä olisi itse Super- Marjo Niittyviita yrittänyt houkutella, tuolloin alaikäistä mukaan tosi- tv ohjelmaansa / tanssiryhmäänsä, sekä  tekemään sylitansseja muun ohjelman lomassa ravintoiloissa. Olisi tutkaillut ensin Ö- luokkaan pudonneiden julkkisten elämää ja sitten vasta tehdä päätöksiä.

  Helvetin hyvänä esimekkinä silikonienkin haitallisuudesta kelpasi vallan hyvin itse The Glamour Johanna ( Mia Mari ) Tukiainen, kera siskonsa Julian. Viimeisin paljastus, siis todellakin paljastus ( alapää ) taphtui jokunen päivä sitten Tampereella.
 http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a474599/johanna+tukiainen+teki+tarpeensa+junalaiturille++kuva/
Kukka kuvassa varmaan on laitettu siksi, että . . .  Juu, Talkkarinkin oli käytävä yrjöllä, kiitos vilkaan mielikuvituksen . . . Mutta jatketaan, ja ne muovipallot, mitä on Tuhnulla ns. rintoja esittämässä . . . Taas olisi aika käydä restauroimassa rintakehää, mutta mistä maksaja ? ? ?
  Miten on noin 4 vuodessa on menty puliakan  tasolle ? ? Olihan, nykyisin voitanee sanoa puhua the Fat:stä, ennen txt- kohuaan jo jonkinmoinen pikku- julkkis ja patja- ja ruoka- alustana monelle tähtitaivaan suuremmalle julkikselle. Tällaistako örvellystä äiti halajaa tyttärelleen ? ?  No, jokunen juttu löytyy tytöstä ja pääsehän hetkeksi tosi-teeveeseenkiin, niin äiti kuin tytärkin Tallinna tv- ohjelmassa.