perjantai 19. lokakuuta 2012

Julkkisblogit

  Talkkari on vähän itseään piinannut ja lueskellut julkkisten pitämiä blogeja. Niin toisiaan, piinannut itseään kun erääseen blogiin törmäsi ja alkoi lukemaan. Ja eipä ole Talkkari sen jälkeen nukkunutkaan ja yrjöpallo on suussa pyörinyt koko ajan.

  Joissain sentään jutustellaan ihan asiaa ja toki sen lauluja laulat, kenen palveluja tai rättejä käytät. Mutta suurimmasta suurin on glamourinen Tukiainen, tuo mediataivaan eittämätön Hello Kitty- kaunotar. Sisko saa osansa tämän vanhemman ja tuhdimman suitsutuksista ja glamourista. Julia on senverran hurahtanut Hello Kitty krääsään, että yritti taannoin pölliä kaupasta ao. kamaa. Ja bloginsa mukaan koiratkin ovat ns. virallisia julkkiskoiria, mutta yksi on joukosta poissa siis missä onkaan VILJO . . . Ei ole Viljosta kuulunut mitään sen jälkeen, kun tuhansia euroja olisi tarvittu katkenneen tai murskautuneen jalan korjaamiseen. Luultavasti on Viljo päässyt koirien taivaaseen . . . pois pahasta maailmasta.
  Kiivas on keikkatahti, kun pitää lennosta kuseksia pitkin Tampereen asemaa ja vielä puolustella tekosiaan kiivaaseen tahtiin jopa facebookissa. Tosin on tämä tuhdimpi " ryövännyt " itselleen uuden profiilin, kun ylläpitäjä on suuressa viisaudessan sulkenut alkuperäisen liian ronskien juttujen vuoksi. JOHANNA TUKIAINEN on nyt sitten melkein virallisesti MIA MARI TUKIAINEN facebookissa, lie ei ole ollut älliä kun sukulaisensa etunimet on ottanut käyttöönsä.
  Ja hutsu- tuksu on myös suuressa viisaudessaan huomannut, että FB:n valvojat ovat  Näätiä (Martes martes). Näätä kun tarkoittaa tuksulogiikan mukaan sitä, että hänen suuren glamouriinsa on kajottu ja kommentoitu. Talkkarilla on melkoinen joukko naispuoleisia kavereita fb:ssä, mutta ei kenenkään profiilissa ole nänninpiha pahemmin vilahdellut.
 HUOM ! ! ! Linkin sisältö on melko roisia, joten aivan omalla vastuulla voi katsoa . . . .
 http://johannatukiainen.seiska.fi/2012/10/17/nama-kuivani-olivat-liian-rohkeita-facebookille/

  Oman kertomansa mukaan tuksu on oikein neljän ( 4) Laudaturin ylioppilas, mutta ei se kyllä kirjallisessa annissa näy pätkän vertaa. Ei sen puoleen jokunen otsikkokin on  " väärä " kun vertailee itse juttuun. Ja sitä itsensä kehumista . . .  jollain viiraa, mutta ei sitä itse huomaa . . . Talkkarikin tietää olevansa ultimaatisen hyvä, mutta moista tietoa ei tarvitse sentään kaikelle kansalle kertoa, riittää kun itse sen tietää.
  Hyvin huonosti on miesasiatkin tuksulla, kun ei ole löytänyt sitä oikeaa miestä vielä, mitä nyt mielikuvitus- aviomies ehdokkaita on kehua retostellut blogissaan. Ja hetken avioliitto oli varmaan lappilaismiehen ( ARTO ) päähänpisto tai kavereiden kanssa järjestetty vedonlyönti kännipäissään.

 Ei sen puoleen ja onneksi on sentään perjantai, Talkkari joutuu ottamaan kunnon kurlauskuurin, että verkkokalvoilta poistuu tämän barbien kuvat ja jutut.
  On Talkkarin yksi kaveri on laittanut Tuksun kuvan ulko- oven pieleen. Eipä ole varkaita tai kaupiskelijoita näkynyt, mutta koira täytyy viedä sisään takaoven kautta. Ei liikahda "Musti" ei ja alkaa ripuloimaan, jos pääoven lähellekään menee tai viedään.