lauantai 13. lokakuuta 2012

Paskahuussista löydettyä

  Talkkari oli tässä joku aika sitten maalla ja siellähän tupataan, jollei tarpeeseen niin nuukuuttaan säilyttämään kaikenlaista. Talkkari joutui / pääsi aitoon ulkohuussin tekemään tarpeitaan ja kas kummaa, oli siellä iso pino lukemista. Löytyi ensialkuun vuodelta  9 / 2007 lehti, jossa entinen rosvokoplan ( Euran Dalttonit ) yksi jäsen alasti kekkaloitsi neitosen kanssa . . .   Ei kyllä yhtään pahannäköinen kapistus ollut kuvassa. Mutta . . . vähän tarkemmin katsoessa ao. neitokanen a) oli nimeltään siis oli Henna Tuominen ( 25v.) ex- salararas ( Vesa Keskinen ) ja kuin salamanleimaiksena ja samanaikaisesti pinnistäin, Talkkari löysi ja huomasi, mistä Tauskin tuleva ex on päässyt ns.piireihin / pinnalle, jo vuonna 2007, V^^^ ^mikä tieto . . .

  Seuraavassa lehdessä oli Iken txt- kohuja ruodittu oikein olantakaa ja kuukausi / vuosi oli 8 / 2007. Oli Ilen näppäimistöllä tehty "tuhmaa" mm. 22- vuotialle Jyväskyläis neitosen kanssa, 2005 Anne- Mari Berg pääsyt listalle, Marika " salaraskas" Fingeroos päässyt myös Ilen suosioon. Ja tottahan toki kliimaksina on ja oli itse Johanna Tukiainen . . . Siis tämä . . . oli tietylle lehdelle antanut ns. pakit ja neuvotellut yksinoikeuksista jutusta, monesta tuhannesta eurosta keskusteltiin . . . muiden kanssa. Ja kas ulkomainen raha lie astunut kuvioihin mukaan, kun kyse oli sentään ulkoministeristä . . .

  Talkkari kun perseensä pyyhkiessä tajusi, vihdoin ja viimein, sekä kuvaannolisesti saaden vähintään tonnin painoisen jysäyksen päähänsä, että tämä noin 22- vuotias Jyväskyläis- neitokainen olikin Glamour. Tukiaisista se tuhdimpi ja vanhempi . . . Oli taas tullut täytettyä ihan painetun julkaisun kautta, ammottavaa tietovajetta, noin kuvaannollisesti.