tiistai 30. lokakuuta 2012

Puolihidas itsemurha

   Nopeita ja toimivia tapoja tehdä itsemurha on monia, mutta on niitä toimimattomiakin. Talkkari aikoinaan näki lopputuloksen, kun yksi vanhapiika miehen tuskassaan oli ottanut ja roiskassut itsensä keittön ikkunasta ulos . . . ei vaan tullu nainen tarkastaneeksi mitä alla oli. Ei mennyt kuin metrin pieleen, sillä suoraan helvetimoiseen ruusupuskaan oli itsensä pudottanut. No, nämä nainen sitten jonkin ajan kuluttua oli sitten pyörätuolissa tullut takaisin.
  Toinen hyväkäs pomppasi parvekkeelta 7 kerroksesta, mutta unohti, että julkisivu rempaa tehtiin ja matka loppui noin kerroksen verran alaspäin, suoraan maalauskelkan turvalliseen syleilyyn. Ainoana vammana tälläkin epäonnisella yrittäjällä oli katkennut käsi.
   Eräs nainen alkoi menemään jyrkkenevää luisua kohti kuolemaa, kun vähän siviilipuolella meni bisnekset kiville ja muutenkin pakka meni sekaisin siviilipuolella. Talkkarikaan ei aikasemmin tietänyt, että tällä oli diabetes ennenkuin jälleen kerran joutui ovea avaamaan. Jotenkin oli tällä kertaa nainen oudon oloinen ja ei haissut viinalta kuten tavallisesti, vaan joltain muulta. No lanssi paikalla ja veren sokerien mittaamaan ja  kun siinä myönti sairastavansa sokeritautia . . . sairaalaahan siitä oli lähdettävä tasaamaan sokereita . . .  Talkkarin mielestä tällä toisella glamourisella siskoksella on samantapainen syöksykierre pohjalle meno, jota asiaa tuntematon kaappijuoppo glamourisella tyylillään avittaa.

  On monia todellisia julkkiksia, ken on kuollut, jos ei suorastaan alkoholiin, niin sen tuomiin tai olemassa oleviin liitännässairaksiin. Mutta löytyy niitäkin julkiksia, ken on pohjalta ponnistanut, jollei suoranaiseksi supertähdeksi, niin ainakin viettämään normi- ihmisten yllätyksetöntä elämää.

 Kaverit voi valita, mutta sukulaisia ei . . . Tämähän on huomattu galmourisen entisten stripparien kohdalla . . . Vanhempi ja huomattavan paljon isompi ja painavampi, menee ottamaan toisten ihmisten mielialalääkkeistä murusia, kuseksii pitkin katuja, ja tyypilliseen juopon tapaan selitellen ( mm. Ei jokunen viinipullollinen päivittäin ole liikaa ) alkoholismiaan.
  Ja stripparikeikoilla ns. asiakkaiden kanssa kiehnääminen ja mankuminen shampanjasta. Hinta on kyllä shampanjan, mutta itse leka halpaa kuoharia. 
  Siis barbinauha-tansijalla on menneet nauhat sekaisin kunnolla, sillä itse myöntää että 10 vuotta sitten aloitettu "maistelu" on johtanut alkoholismiin molemmilla. Sekä ei ne ns. stripparikeikat aina olleet leveän perseen hetkuttelua kuolaavien peräkylän- miesten edessä, vaan on siellä tehty raakaan duunia selälläänkin:
http://talonmiesjulmajj.blogspot.fi/2012/09/lihatiski-salaattipedilla.html 

  Tapaus ei lienee ollut ainutkertainen, vaan kun on tottunut helppoon rahaan ja moraali on mitä on, niin turhaanhan likka istuu pankin päällä . . .