torstai 4. lokakuuta 2012

Peniksen pituus, ei vulgaaria . . .

  Taas on ihan tieteellisesti tarkasti ja hartaasti tutkittu ns. miehuuden pituutta erektiossa. Talkkari useista etsimisistä huolimatta ei ole vieläkään löytänyt tutkijoita tai mittaajia, ei sen puoleen muutama muukin isomunainen olisi lähtenyt mukaan kasvattamaan Suomalaisten keskimääräistä pituutta.
 Tutkimuksessa sinänsä ei ole mitään varsinaisen uutta, sillä pitkämunaisimmat tulevat kuulemma Afrikasta. Ilmankos meilläkin alkaa olemaan mitä suurimmassa määrin sekapareja, kas likathan ymmärtävät pidemmän päälle.
 http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073

  Tässä on yhtä uutista tuumittu, että miksi Super-Marjo Niittyviidalla on hinku itävaltalaisen hyppylegenda Andreas Goldbergerin hoiviin, mutta syyhän voi olla se, että itävaltalaisilla on keskiarvoltaan pidemmät kuin meillä, noin 0,39 cm. Joskus se voi näemmä olla pienestä kiinni.
 http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288504702367.html#comments-anchor 
Olisiko syy siinä, tiedä häntä . . . mutta ei Talkkarikaan ymmärrä.
  Toisaalta Ari voisi ajatella peniksen pidentämistä ilman leikkausta, kuulemma se onnistuu . . . mutta on kovaa ja aikaa vievää työtä se on. Ottaa ja alkaa herra pienimunainen venyttämään penistä kuusi tuntia päivittäin neljän kuukauden ajan. Lienee alle kiloista punnusta kannattaa ensi kokeilla . . . .