tiistai 2. lokakuuta 2012

Hyvä maku, jos sitä onkaan.

  Talkkari kera kavereiden on taas äimistynyt erään ns. julkimon lausumasta ja toki tämähän tapahtui 7:ssä taivaassa. On kuulemma gayt, eli kansankielisesti peitsitaistelijat ylistäneet tai verranneet tätä Sinkkuelämän Carrie Bradshawiin, eli Sarah Jessica Parker.

  On puppelipojuilla vähän roisi huumorintaju tai sitten muuten on tai siis tosiaankin on kieroutunut katsantokanta naisista ja näiden kokoeroroista. Likka on ainakin todistetusti levitellyt reisiään ja saanut mm. kolme lasta, sekä on naimisissa aidon amerikkalaisen näyttelijän kanssa, siis tämä Sarah / Carrie.Joku vaan haaveilee . . .

 Tosiasioihin vedoten ja itse myöntäin ( sekakäyttäjä ) ao. henkilöä  on nyt kyllä varmaan vedätetty tai harhaisessa maailmassaan vetää ( mm. BB- Niko, P. Haavisto esim. ) ihan omia johtopäätöksiä. On lienee siskolikan kehuskelut käytetty loppuun . . . tai sitten on pillerit vaihdettu toisen värisiin.

  Toisaalta, kun katselee tuon katiskan tai oikeammin rysän, ison rysän- isolla nielulla, tekemisiä niin ei Talkkarikaan yhtään yllätä heteroseksuaalisten miesten karttelu . . .

 Inforatiivinen linkki ( omalla vastuulla saa katsoa, mutta aiheuttaa mm. pahoinvointia )
http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a474583/johanna+tukiainen+homofaneistaan+heilla+on+hyva+maku/