keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Ei vi**u saa**na, alkaa(ko) kuppi mennä nurin ?

  Talkkarihan on tunnetusti tarkka, varsinkin faktoista ja jättänyt fiktiot ja huuhaat useimmiten muiden hoidelltaviksi. On siis tullut kerran jos toisenkin tässä tullut Takkari tehneeksi monesta ns. ja todellisesta julkkiksesta, tinkimimätöntä ja oikeudenmukaista tutkimusta. Esimerkiksi . . . no joo, suurin osa tiedoista on sitten vähän aremmanlaista tietoa, Mm.maksullista seksiä ja muuta . . .

  Mutta kun aletaan terveydestä jutustelemaan sellaista, missä ei oikein ole totuuden häivää, kuin lääkärien ( ei vale ) aito diagnosi, niin Talkkarin on pieni pakko oikoa virheellisyyksiä, vaikkei lääkäri olekkaan edes valelääkäri vaikka on itse JOUTUNUT sairaalassa valkoista lakanaa pitää päällään ( puhtauden väri / idässä taasen kuoleman väri )
  Se isompi ja vanhempi on 7:ssä taivaassa heittänyt vähän ihmeellisiä kommentteja. Ote plökista: Hänen verensokerinsa piti tietysti mitata ennen operaatiota koska Julialla on diabeteksen vakavampi muoto, ns.nuoruusiän diabetes nro 1. joka yleensä puhkeaa ennen 25 ikää, on tosi outoa että Julia sai sen, hän täyttää 29v ensi viikolla, eikä suvussamme ole diabetes 1 muotoa kuin yhdellä ainoalla henkilöllä, kaukaisella pikkuserkullamme. 
  Ja faktaa, suoraan liiton sivuilta:
 http://www.diabetes.fi/diabetestietoa/tyyppi_1

  Ja lisää melkein asiantuntijalta plökistä lainattua: Normaalin ihmisen verensokerit pitäisi siis olla noin 1-5 asteikolla. 7 on korkein raja suurinpiirtein.
  Talkkarihan ei ole edes valelääkäri, mutta tietää ihan kokemusperäisesti ja ihan faktoja tutkaillen niin oikea verensokeri on luokkaa: 4- 6 ja toki ruokallessa se nousee, mutta normaalilla ja terveellä ihmisellä haima hoitaa automaattisesti tasapainotuksen. Diabeetikon täytyy periaatteessa aina, kun jotain suuhunsa laittaa, niin laskea ja myös tarvittaessa tasapainottaa verensokeriaan insuliinilla, toki meilluummin mittauksen jälkeen, jos laskupää toimi . . . 
  Valetohtori Tukiaisen asteikon alapää 1 ei ole vielä epänormaali olotila, mutta poikkeuksetta diabeetikon tila on silloin; Tajunnan aleminen . . . ja ilman hoitoa . . . kuolema. Yläpäässä taasen diabeetikko voi alkaa olemaan " eloisa tai muutoin energinen" myöskin muunlaisia oireita on.

 Ja tunnettuja, mutta sairautensa hoitavia diabeetikkoja:
   Halle Berry, Marlon Brando, Jr, Johnny Cash ( kuoli diabeteksen kompikatioihin )  . . . muista tunnetuista julkkiksista maailmalla tai Suomessa puhumattakaan.