maanantai 8. lokakuuta 2012

Synttärit, maailman malliin Nizzan Le Negresco:ssa

  Suomen eittämättömästi yksi suurimmista kiipijä- kommarikapitalisti ökyilijöistä, eli itse Björn
 " Nalle " Buntan poika Wahlroos piti pienet synttärikekkerit Nizza:ssa. Ei kelvennyt Wanha Ylioppilastalo enään raharikkaalle ei, parempaa ja komeampaa piti olla. Jostain kumman syystä kutsua ei tipahtanut Talkkarille.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012100716169137_uu.shtml

  Aikoinaan kun SYP, Suomen Yhdyspankki oli vielä olemassa, niin nousukauden huumassa "Nalle" oli lie jossain tokaissut, ettei pankki tarvitse tavallisten kansalaisten talletuksia, mutta kuinkas kävikään ? ? ? Toisen ja tavallaan myös tappion otti Nalle, kun itseään piti seuraavana pääjohtajana Syp:ssä, mutta oikealta ohi tuli Vesa Vainio ja pettyneenä otti, lähti ja siirtyi Mandatiumin. Ja loppu onkin sitten talouselämämme legendaa.

  Jos suhasi mies korko- ja valuuttasäännöstelyn jälkeen pankkimaailmassa, niin Talkkarin tarkistamattomien tietojen mukaan oli suhannut oikein kunnolla nuorehkona opiskelijana eräissä karkeloissa Porvoon seutuvilla papan kesähuvilalla . . .  Kyllä siinä lie kaikilta osaanottajilta oli humala haihtunut . . . No, silloihan oli opiskelijaelämä melkoisen vilkasta ja viriiliä, kaikkea sattuu ja tapahtuu.

  Komea on esiintyjälista ja kotimaisuus ei lienee ollut ihan valttia valitessaan viihdyttäjiä. Talkkari ajatteli kyllä vähän toisenlaista, melkein maailmanluokan glamourisia, mutta kotimaisia esiintyjiä.
  Ensin olisi voinut muutaman värssyn vetää Apocalyptica vähän niin kuin tunnelman kohottajana, jatkoa olis voinut heittää parilla kappaleella Frederik . . . olisi samalla nähty miehen tenho vähän rikkaampien ladyjen seurassa ja tasapuolisuuden nimissä olisi Surper-Marjon tallin Model Acen tytöt olisivat tarjonneet sylitanssia miehille. Samaan aikaan olisi itseoikeutettuna n:ro 1:nä  vetänyt Glamour- show:n  itseoikeutetut tähdykät Johanna ( Minna Mari ) ja Julia Tukiainen, toki kappaleen ( melkein platinaa USA, UK ja Suomi ) Apinamies.