keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Eläinsuojelua . . .

  Talkkari on toimeliaana ryhtynyt vähän eläimienkin oikeuksien puolesta kirjoittelemaan joskus, vaikka mikään vatipää tai kettutyttö olekkaan. Sen monituista kertaa on Talkkari nähnyt asuntopuolella, että kun elämän hallinta lipsahtaa käsistä niin lapsiin, kuin eläimiin sen nurjat puolet kulminoituvat. On poliisi, lastensuojelu ja viimeisempänä eläinsuojelu käynyt hakemassa "omat" asiaakkansa . . .
   Toki poikkeuksiakin on ja varsinkin tuotantoeläinten puolella henkinen väsymys ja ihan rahan puutekin voi aiheuttaa heitteellejättöjä.
 http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/109635-syyte-julma-mies-mm-veteli-kituvaa-lehmaa-traktorilla
 http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/119410-kolme-koiraa-loytyi-kuolleena-%E2%80%93-ammuttu-ja-puukotettu

 Ja ei naapurimaassakaan osata olla humaaneja eläimiä kohtaan:
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/112558-ruotsalainen-oikeudessa-seksista-lampaan-kanssa

 Sekä unohtamatta jenkkilää:
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/94446-kissanpentu-irrotti-tv-pelin-johdon-lensi-seinaan
http://www.stara.fi/2012/09/19/maajussi-raiskasi-minikokoisen-aasin/

  Kun vähän Talkkari sitten internettiä rääkkäsi ja etsi jos jonkinmoista asiasta, niin jälleen oikein vyöryi esiin glamouriset Tukiaisten siskokset.
  Talkkarin laskujen mukaan kummallakin on noin 2 koiraa tai siis taustatietoihin perustuen, " Hello Kittyllä " Bonzo ja Nassu, sekä sillä toisella " Barbiella " Hilma / Esmeralda ( oletus nimen vaihdosta liian maalaisenoloisena ) ja Viljo
http://johannatukiainen.seiska.fi/wp-content/uploads/2012/07/292.jpg
  
  Itse glamourinen suuruus kertoi ja "voivotteli", että Viljo oli "loikannut" sängystä ja jalka oli mennyt poikki ja leikkaus olisi maksanut muutaman tuhanne euroa. ( Korkea oli sänky tosiaan . . . korkea )
  Mutta sen jälkeen VILJO:sta ei olekkaan kuulunut mitään arvon galmourisen taiteilijan toimesta. Erään tarkistamattoman tiedon mukaan Viljo olisi saanut päihteettömän kodin jostain muualta. 

  Se piempi suuruus eli " Hello Kitty" jota jotkut leikkisästi sanovat hitaaksi, niin ei kuvissa ja ei sen puoleen muutenkaan ole Nassusta kuulunut mitään pitkään aikaan. Ja taas toistaiseksi tarkistamattoman tiedon mukaan olisi ollut "Hello Kitty" liian hidas oikaisemaan kaatumistaan, niin olisi koira ja laukku jäänyt alimmäiseksi. Edelleen tarkistamattoman tiedon mukaan, Nassulla olisi takapää murskaantunut ja näin ollen myös halvaantunut,  +70- 90 kg  < < <   2- 3 kg. Ja mitä luultavimmin on koirien taivas on kutsunut Nassua. Keveitä multia  vaan . . . .

  Ja samaisten Glamouristen siskosten silmissä siintää minipossun hankinta, mutta lienee ei ihan kaikki faktat eivät ole täysin hallussa: Eli täysi- ikäinen "mini"sian säkäkorkeus on  noin 50 cm, pituus metrin ( 1 metri ) luokkaa ja painoa "vai" 60- 90 kiloa, siis itse minisikaa halajavan oletetun ja olevan painon luokkaa lähestulkoon.
   Vai onkohan tässäkin taas "joku" juoni takana, kun joulukin on tulossa ? ? ?

  Talkkarilla on halvempi, käytännöllisempi ja eläinystävällisempi keino hoitaa tämän hetkellinen villitys. Ottaa ja menee metalli- liikkeeseen ja ostaa tai sitten blogissaan ao. yrityksen nimeltä mainiten ja näin saaden alennuksia tai ihan ilmaiseksi. Hankkii Vähintään 20 mm paksua kiillotettua plootua ja taivuttain siten että arvon glamourisen barbie- tyylinen lärvikerroin ja raamikas ruho näyttää hoikalta ( Naurutalon peilit ) Tällöin, jos lapikas jostain kumman syystä lipsahtaa, kun nauhatansiaan kotona harjoittelee niin ei ainenkaan aito peili rikkoudu kas kun se kuulemma tietää 7 ( seitsemän ) vuoden epäonnea . . .