maanantai 29. lokakuuta 2012

Halloween ja synttäribailut.

  Lie viime viikonloppuna ameriikossa on vietetty jonkinlaista Halloweenia ja jollain tapaa se on tänne Suomeenkin yritetty tunkea ja tuputtaa.
- Ameriikan meininkiä vähän linkissä.
http://www.stara.fi/2012/10/28/kim-kardashian-halloween-asussa/gallery/68983/

  Talkkari kun ei ole koskaan ympännyt kaksia juhlia päällekkäin ja sukulaisella kun oli virstapylvässynttärit, niin sinne lauantaina. Eräät glamourisen tyylin omaavat ovatkin, varmaan rahan puutteen vuoksi yhdistäneet nämä kaksi juhlaa, ja toki omalla ja henkisesti kierolla tavallaan.

  Hallowenissa kun pääosassa tai pikemminkin teemana pitäisi olla aaveet, vampyyrit, noidat ja mustat kissat. Eteläisessä- Amerikassa päivää vietetään Halloween tunnetaan nimellä noitien yö eli Noche de Brujas. Latinalaisessa- Amerikassa päivä tunnetaan kuolleiden päivänä.

   Eräs julkkistaivaan yksi suurista ellei ainakin painonsa puolesta omaa erikoisen ja karmean huumoritajut, kun barbi- tyylliselle siskolleen järjesti jotkut Cup- Cake synttärijuhlat, jossa itse juhlakalu kuulemma oli sekaisin tottuuttun tapaansa.
  Olihan se varmaan riemastuttavaa varmaan katsoa, ensin sokerileivoksia Zombie oli ahtanut kärsäänsä ja sitten tämä haahuillut pitkin seiniä, sekä yksi Hello Kitty paksuBarbie- noita oli yrittänyt liihotella ympäri kämppää ( siis yrittänyt, mutta painoa liikaa ).  Halvat on hullujen huvit . . . että lanssia oli taas tarvittu tasaamassa veren sokeritasapainoa . . .

  - Suomen glamourisen oloista meininkiä vähän linkissä:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/269919_289113207867264_541656437_n.jpg