tiistai 9. lokakuuta 2012

Talkkarin seksineuvontaa, pyynnöstä.

  Talkkarilta on taas vikisty ja vinguttu vastauksia, mitä monimuotoisempiin kysymyksiin mm. seksistä. Eli tässä osa saapuneen postin ruotimisesta:

 Kysymys: Voiko sukupuolitauti tarttua suuhun / nieluun ? ?
 Talkkari vastaa:  Voi voi, siis kyllä voi. Amerikkalaisen aikusviihdeteollisuuden lanseerama ns. Blowjob on siitä pahimmasta päästä ja varsinkin, jos tyttö ottaa kahvaa myöden kaikki. Kyllä mieskin voi saada ja yksi hailee onko tuunattu tai tuunamaton tuhero, sukupuolitaudin.
  Esimerkiksi silmiin voi saada, niin klamydian ( ei se suomalianen yhtye ) kuin herpeksen silmiin. Eli varoivaisuutta siihenkin hommaan ja mieluiten kumiukoilla varustautuen. Kaljalla tai muulla desifioivalla aineella kurlaus ei taida tässä tapauksessa auttaa, mutta henkisesti saattaa lieventää olotilaa.

 Kysymys: Onko kumppaneiden pituuserolla väliä ? ? ?
 Talkkari vastaa: Meinasi mennä Talkkarilla pulla väärään kurkkuun, kun hätäisesti lukaisi kysymyksen, mutta tekstin tarkemman tutkailun jälkeen, kysymyksessä onkin vain pituusero kumppaneiden kesken. Kysyjänä on nainen ( 210 cm. ) ja poikaystävä on 158 cm. pituinen "tappi".
  Ei mitiä hätejä ainenkaan miehen puolelta, sillä hyvin löytää tytttöystävänsä esim. festarellla ravintolasta ja jos likka vielä laittaa korkoa kantapäiden alle, niin se voi ja saattaa aiheuttaa erilaisia erikoisiakin mielitekekoja . . .  hiukset irokeesille ja rullaluistemiet jalkaan, näin vinkkinä. Myöskin voi jonkinlaisena ns. esileikkinä harrastaa limboamista. ( aina onnistuneen alituksen jälkeen, matalammalle laittaa tässä tapauksessa tussun ) Ja kun poikaystävä kaatuu, niin siitä vaan loikkaa pykälään.


 Kysymys: Mikä on normaali seksikumppaneiden määrä ? ?
 Talkkari vastaa: Viestin itseironisesta allekirjoituksesta ( tuhannen mulkun maija ) päätellen kysyjä on naispuoleinen.
 Talkkarilla ei ole ihan yksioikoista vastausta, sillä toinen pitää äidistä ja toinen taas tyttärestä ja joku pervo molemmista. Siis ei määrällä ole sinänsä merkitystä, jos vaan jos nekin harvat ovat osanneet opettaa ja opastaa erotiikassa, että se ns. loppukäyttäjä on tyytyväinen. Toisinaan sitten taas joku uppiniskainen vaatii paljon harjotteita, että ymmärtää . . .
  Ja loppuun "maijalla" wanha wiisaus:  Autuaampi on antaa, kuin ottaa. 

 Kysymys: Voiko häpyhuulet kadota iän myötä ? ? ?
 Talkkari vastaa: Niin pitkälle Talkkari ei ole vielä päässyt, että vaihdevuosien ohi lipuneiden naisten alapäitä empiirisesti olisi tutkinut. Mutta lie ihan näppituntumalla voitaneen todeta, että jos muualla alkaa paikat roikkumaan, niin miksei sitten myös ne ulkosynnyttimet. Toki vaihteluväli tai siis millaiset ovat "ne" olleet nuorempana, niin lie x- kertaa jotain maan vetovoima matemaattisena kaavana ajateltavissa.