sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Huijauksia, vedätyksiä erilaisia.

  Jotkut henkilöt, joko tahtomattaan tai sitten tahallaan, ovat huijanneet, huijaavat tai tulevat huijaamaan. Ja kaikkihan tulee jollain aikavälillä julki, tavalla tai toisella ja nykyään internet on oiva työkalu tällaisen paljastamiseen. Samoin melkein totuutta jutustellen, heittäin jotain faktan tapaistakin sekaan niin vaikeampaa on totuuden etsiminen.
  Talkkari on ihan lauantaikrapulaansa parantaakseen etsinyt muutaman huijaksen, joka on tullut julki jos ei heti niin ajan saatossa.

 - Hitlerin päiväkirjat >>> Laatujulkaisu Stern, saksanmaalla "sai haltuunsa"  Konrad Kujaun väsäämät vihkoset, jotka sittemmin todettiin väärennöksiksi.
 - Cottingleyn keijukaiset  >>> 1917 muutama nuori neitokainen, Fances 10v. ja Elsie 16v.   Englannissa valokuvasi mukamas keijukaisia. Oli likat vähän piirustaneet ja askarlleet papreinukkein kanssa ja vitten valkuvanneet session.
  Ja kotimaan kamarallakaan ei olla ihan aloittelijoita huijauksissa
 - Wincapita >>> Vaatimattomia 400 % tuottoja lupaillut ns. pyramiidihuijaus, johon jotkut peräkylien pojat vieläkin uskovat.
 - Tuula Sariola >>> Edesmenneen Mauri Sariolan eläkkeellä oleva tullivirkailijan (  ihmeelliset tulkinnat ao.  laitoksessa . . . Talkkarin tulkinta ) "kirjoittamat dekkarit, jotka paljastuivatkin toimittaja Ritva Sarkolan raapustuksiksi . . . ei lienee toimittajalla ollut muuta toimitettavaa, kuin kirjoitella toisen nimissä.

  Eittämättä tämän hetkinen ja johtava melkein totuuden puhuja on itse Glamourisen ja barbimaisen ihku ihana Johanna Tukiainen, facebook- profiililtaan Mia Maria.
  Glamourisen uransa aikana on ex- rouva Lansman totuutta muokaten omanlaisekseen pulpahtamisestaan mediataivaan säteliväksi ykköspaskan puhujaksi. 3500 euron shampanja- puteli oli tosi asillisesti noin 3458 euroa halvempi versio. Neljän ( L ) yliopilaan sentään luulisi osaavan vähän paremmin matematiikkaa. . . . Tukias- logiikan mukaan portit ovat heille sepposen selällään ja punainen matto valmiina USA:n rajalla. Mutta tiukentuneen rajavalvonnan, ei rikoksita tuomittuja tai niistä tuomioita odottavia päästetä lentoaseman kansainvälistä aluetta pidemmälle tai siis tullin putkaa, vaan välitön käännytys tapahtuu. Lie edes GREEN CARD auta asiassa, mitä tuskin Tukiaisilla ei ole olemassa.

  Tulee mieleen vähän samantapisesta toiminnastaan kuuluisat Ruben Oskar Auervaara ja "Kreivi" Ylermi Lingren, nou naisten naurrattajien eliittiä 40- 70- luvulla. Aurvaarava aikoinaan diagnisoitiin sarastavan skitsorfeniaa ja minkäänlaista empatiaa ei tuntenut uhrejaan kohtaan. Tuohon aikaan kun ei ollut oikoluku yms. ohjelmia, niin Auervaaran kirjallista ulosantia ihmetteltiin. Oma totuus ja teot oli ainoat ja oikeat fakta.

  Talkkarinkin kansanomaisen analyysin mukaan on havaittavissa vähän samantapaisia ns. suuntaviivoja Johannan / Mia Marin toiminnassa ja selittelyissä. Ruben oli mukamas armeijan upseeri vs. Mia Mari / Johanna maailman luokan nauhatanssin mestaritar. Ja viimeisin keikkapaikkama ollut " ravintola Napsu " Hyvinkäällä . . . tarkistettujen ja todennetujen tietojen mukaan ao. paikka on lähinnä pubin ja baarin tai soitttoruokalan välimuoto. Lienee ei edes Glamourisen tason omaavat siskokset kävivivät syömässä ao. paikassa.     
  Sentään on tuksulla selkänojanaan täyspäisyydestään trooppisten tautien osastolla tehty täydellinen psykiatrinen tutkimus, kun malaria poti ja näki enkeleitä. Ja tottahan toki tämä myös kattaa pikkusiskon mielenterveyden . . .

  Mutta Talkkari lähtee nyt paskalle, sillä liian monta kertaa on tullut mainituksi Hänen Glamourisen Barbi / Hello Kitty- tyylien taiturin nimi. Menee siinä raavammankin miehen vatsa kuralle.


         Päivitys: Paskahuussista, pakki edelleen sekaisin . . .  ja paska lentää, kuin varpusparvi.

  Lienee arvoisten Glamour- siskosten ainoana ajatuksena on ollut menneen loiston ( Ike 2008 ) palauttaminen, ja kun mukana on mielialalääkkeet ja alkoholi, niin huijareksi ei mielenterveydellisistä syistä ei  voitane kategorisoida, kiitos alas ajetun suljettujen hullujenhuoneiden edellisen laman aikana.