tiistai 2. lokakuuta 2012

Jokeri pokeri, poks.

 On sitten viimmein ja vihdoin yhteiskuntakin vetämässä jotain rajoja urheilullisuuteen. Taannoinen Töölön Vesa  - HIFK ottelussa hakattiin miestä, kuin vierasta sikaa . . . Ja vielä maassa, siis jäässä makaavaa. Herra valmentaja herra Tomi Lämsä, vielä käskytti kuulemma: Tapa se sika, kun Peltosen poika tuli kentälle, jotain helvetin  Semir Ben- Amor:in tekemään tekosensa. Jostain kumman syystä Wikipediassa ukosta löytyy myös arabiankielinen muunnos, no suku on kotoisin Tunisiasta. mutta yks`hailee.. Ja jos hra Amor on uskonnoltaan muslimi, niin takana on jotain muuta kuin Peltosen islamin vastaiset teot / sanat tai piirrokset. 
  Talkkari arvelee, että tätä T. Lämsää vituttaa se, että kentällä oli yksi kiekkolegenda, Ville Peltonen. Itse hra valmentaja herra oli vain päässyt parhaimmillaan pelailemaan 19 ottelua SM- liigassa. Kyllä varmaan siinä verenpaine on hiukkasen ollut koholla . . . Ja vielä luokanopettaja . . .
  Ei tarvinne siis yhtään ihmetellä, miksi koulussa on joskus niin väkivaltaista, että opettajatkin ottavat turpaan noin 10 vuotiaalta . . .

  Sentään erään nimeltä mainitsemattoman lehden toimesta tai avittamana on sitten poliisi saattanut hutkimuksensa loppuun ja siirtänyt asian syyttäjän punnittavaksi, sopiiko mm. maassa makaavan mätkiminen jääkiekkoon.
 http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-1288504273070.html

 Ps. Talkkarin kyllä täytyy myöntää, että sivistyksessä saattaa olla pieni aukko, siis ketä helvetissä  on tämä Tomek Valtonen ? ? ? Ei lienee sentään Jorma Valtosen ( n:ro  67 ) jonkinmoinen lehtolapsi ? ? ?