maanantai 1. lokakuuta 2012

Katastrofeja . . .

  Taas on maailmalla tapahtunut yhtä sun toista, varsinkin viihdytysmaailmassa. Justin Bieber heitti kuulemma laatat lavalle, taisi mennä maito ja maidontapainen aine sekaisin . . .  Arskakin on joutunut uusien paljastusten keskiöön, sillä ensin meni ja teki lehtolapsen ja sitten vielä pelmuutellut petivaatteita the leg Brigitte Nelsenin kanssa, tuo joka myös pokasi seuraavaksi aviomiehekseen itse Sylvester "Rocky" Stallonen. Maria Shriver siis Arskan ex. varmaan taas kiittää ja kumartaa . . .  On siinä suhdesoppaa hollywoodimaiseen tapaan kunnolla . . .

  Ja onhan sentään kotimaassakin tapahtunut, kun Kun mukamas piti Ratian pojan lähteä niin kansa päättikin toisin ja lähtö tuli Jipulle ja Jurille. Toisaalta saahan Anu Saagim vielä vapaasti harrastella kaikenlaista Virossa / Eestissä . . . Saahan paikalliset nauraa tämä naisen toilailuille, vähän niinkuin meillä nauretaan Tukiaisten siskoksille.

  Seura tekee kaltaisekseen vai onko Tauno " Tauski" Peltonen saanut kimmokkeen vetää keikan överiksi  Paraisilla, vähän samaan mallin mitä Tonnikeiju veti taannoin Vantaalla ravintola Kohinoorissa.
http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a474462/tauski+peltonen+veti+katastrofikeikan+puolialasti+++kuva/

  Talkkari kallistuu vahvasti siihen suuntaan, että Tauski:lla tuli herkkä hetki kun ajatteli tulevia keikkoja Turkissa ja johon värväsi Tuhdit- Tukiaiset . . .  Vielä sentään ensinmäisen kutsun peruutuksen pystyi tekemään, mutta nyt lienee on vitsit vähissä.