maanantai 22. lokakuuta 2012

Turvapaikka turismia.

  Suomeen tulla tupsahti Moskovan kautta suoraan Somaliasta turvapaikan hakijoita pilvinpimein 90- luvulla, kun Mohamed  Siad Barre:n hallinto kukistui. Ja tuliko sieltä Suomeen ja Ruotisiin tosiasiallisesti ne vähäväkisimmät ja eniten vainon kohteeksi joutuneet. Tavallaan kyllä, sillä hetkellä vainoituimmat, kun ao. väki / klaanit olivat olleet Sian Barren yksinvaltaisen hallinnon kannattajia tai hallintoon kuuluvia. Olis lie ottanut ohraleipä, jos olisivat jääneet Somaliaan tai sitten ei.

  Mutta on turvapaikka- turismiakin harkittu Suomesta ulos, sillä ainakin dosentti ( desantti ) Bäckman julkisesti on kuulemma harkinnut turvapaikan hakemista . . .  Talkkarin villi veikkaus on, että ensisijaisena  kohteena on äiti- Venäjä ( Росси́я )  ja toissijaisena on sitten Pohjois- Korea ( 조선민주주의인민공화국 ) se ns. demokraattinen kansantasavalta. On kuulemma Bäckmannilla kuulemma perhekkin, mutta ei lienee kyseessä ole tämä petroskoislainen nainen jolla on suomenkielinen nimi, mutta käynyt koulunsa venäläisessä koulussa. Tai mistä sen tietää, jos olisivat sittenkin päässeet sovintoon ja auvoinen elämä jatkuu sittenkin.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012102116230371_uu.shtml 

  Saman tapaista homma haikailee, siis poismuuttoa Suomesta itse suuruuksiensuuruudet, isomman ja painavamman isosiskonsa suulla Glamouriset Tukiaisen siskokset, mitä ensialkuun Ruotsiin tai peräti Jenkkeihin . . . .

 Talkkari siteeraa eräitä lauseita erittäin vapaamuotoisesti: Raukat menkehöt merten taa ja paskahuussin takana on aina tilaa . . .