perjantai 12. lokakuuta 2012

Lapsikiista . . . ja ratkaisua.

  Venäjän karhu on vodkahumalassaan alkanut elämöimään Suomen tapaa hoitaa huostaanotettujen lasten asiaa. On kuulemma joku lapsiasianvaltuutettu Pavel Astahov päästänyt ensin möläyksen, että olisi sovittu jonkinlaisen kahdenvälisen lapsikomission tsm. perustettavan ja oikein meidän presidenttimme kanssa, tai jotain sinne päin. Ps. Ken kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa ja varsinkin jos "natsoja ei ole tarpeeksi". Ja kysymys lasten hyvinvoinnista esim. Viipurissa tai Pietarissa, kaikkihan menevät kiltisti käyvät koulua ja menevät yöksi kotiin ? ? ?  Eihän teillä ole mitään katulapsi- ongelmaa, no ei ainekaan virallisesti . . . . Kuin Potemkinin kulissit asian tiimoilta taitaa olla äiti- Venäjällä.
  Seuraavana vaiheena oli sitten Venäjän ulkoministeri  Lavrovin höpöttely ja haahuilu telkkarissa. Siis olikohan tullut otetuksi pari snapsia liikaa ? ?  Venäläinen media myöskin ja taas jälleen kerran kuuntelee, ottaa vastaan ja suodattaa vaaleanpunaisen sosialistisen suodattimensa läpi mitä ihmeellisimpiä sovellutuksiaan ulos.

 Mikrosiruimplantteja, huoltajuuden menetys konvehdin takia ja itse Rimma Saloselle ( NKVD:n agentti ? ) syyttäjän vaatima 7,5 vuoden ehdoton tuomio . . . itse asiassa nainen sai 1, 5 vuoden ehdollisen tuomion, joka vielä ei ole lainvoimanen, kiitos korkeimman oikeuden tulevan käsittelyn.
  Toki Suomen lintukodossa on ainakin yksi mätämuna, eli itse dosentti Johan Bäckman, tuo pensasneuvostoliittolaisten hännystelijä ja suomalaisten selkäänpuukottaja, lie vaikka desantti kaiken lisäksi.

  Ehän Venäjällä ole ns. katulapsia, eihän ? ? Ja  Isä- Aurinkoisen, eli itse Josef Stalinin alenevassa polvessa oleva Machoman, kurkien kuljettaja Vladimir Putin ei ole missään vaiheessa huomannut mitään ongelmaa valtakunnassaan. 

  Mutta ei hätää, Talkkari onkin jo keksinyt ongelmaan, erittäin ja itseasiassa painavan ratkaisun. Siinä saadaan ainakin kaksi kärpästä, ellei useampikin lätkästyä yhdellä kertaa. Annetaan mediataivaamme suurimpien tähtien hoitaa asia, tosin asialla voi ja on kääntöpuolensa. Loppujen lopuksi asiasta voisi kehittyä uusi aseellinen konflikti mallia Talvisota. Ja historialla on tapana toistaa itseään . . .kaikilta osin . . .

  Jotta venäläiset pääsisivät vähän ns. maailman luokan glamouriseen elämään kiinni ja tämä ultimaatisen valloittava ja estraadien eittämätön kuningatar saisi haluamansa, eli kunnon miehen ja paljon lapsia. Siis lähettäkäämme Johanna ( Mia Mari ) Tukiainen Venäjälle hoitamaan homma. Ja onhan sentään jotain kitkapintaa sentään tällä pullukalla (  kavitaatiohoidot kesken ) ulkopolitiikkaan, kiitos näppäräsormisen ex- ulkoministeri Ilkka Armas Mikael Kanervan.