keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Kippis ja skool

  Pitihän se Talkkarin arvata, että jälleen on sakemannit jälkijunassa mitä kurlauksesta ja vaikutuksista tiedetään. Nämä germaanit kun ryystävät sitä olutta oikein olan takaa, niin jossain muussakin kuin mahakummussa se näkyy. Eli väittävät että juoppo ei elä läheskään niin pitään, kuin raivoraitis. Toki aika pitäkäksi tulee aika, kun katsoo kännissä sekoilevia kavereitaan.
 http://www.hs.fi/ulkomaat/Tutkimus+Alkoholismi+lyhent%C3%A4%C3%A4+elinik%C3%A4%C3%A4+20+vuodella/a1305607905702?ref=tf_iHSisboksi300-artikkeli

  Tosin hutkimus on tehty Teutoonien maassa ja maan tavalla, niin turhaan sitä tänne tuupataan luettavaksi. Kyllä meillä löytyy tilastoa jos jonkinlaista ja joka lähtöön.
  Asian tiimoilta Talkkari meinasi eilen katsella viihdytysohjelman nimeltä Tallinna. Olisi siinä mennyt kuppi nurin Talkkariltakin ja viinakaapin ovi auennut, vaikka parempi puolisko olisi avaimen piilottanut. Ja kuin kostoksi Talkkarin työsähköpostiin oli joku hyväkäs lähettänyt videopätkän katsottavaksi:
http://www.youtube.com/watch?v=OiUNhXktwHk&feature=plcp

  Talkkarin onneksi tietokone jumitti, että pystyi vaan katsomaan muutaman ryyppäjäiskohtauksen. Mutta uutta se oli Talkkarillekin, että 12 vuoden itsensä hetkuttelu antaa oikeutuksen ottaa, oikein aperatiivi ennen ruokailua ja ryystäminen senkun jatkui, mitä ennen koneen jumittamista ehti siinä näkyä.

  Oikeastaan jos todellakin halutaan alkoholin kulutusta laskea, niin näiden sekakäyttäjien naamakuvia vaan pullojen kylkeen . . .  Vain raavaimmat, impotentit ja sokeat enään silloin kurlaisivat viinan kanssa. Talkkari kyllä osaa kiertää tämänkin ehdotuksen tyylikäästi. Kun on entisen Neuvostoliiton ajoita ja sieltä tullut ostetuksi valuuttakaupasta paikalliset aurinkolasit, ei häikäise ei, mutta ei sen puoleen ei näy koko aurinkoakaan, vaikka paistaisi täydellä terällä pilvettömältä taivaalta.