lauantai 6. lokakuuta 2012

Laihdutusta

  Talkkarinkin läskit on menneen talven lumia, sillä keväällä alkoi projekti: Läskin muuttaminen lihaksiksi. Ja kas kummaa, ilman mitään poppakonsteja se näyttää onnistuneen. Paino on pysynyt melkein samana, mutta paita mikä ahdisti ennen vatsasta, niin nyt se ahdistaa hartioista. Kyllä trikoo on riskillä ruma, sanoo Talkkarin morsian.
  Talkkari ja morsian ei kun katsele juurikaan vaatekokoja, oli se S, M tai L  tai XL:n. Amerikoissa  The Queen of Meaniksi - Ilkeyden kuningattareksi tituleerattu Lisa Lampanell otti ja vyötti vatsansa, siis kirurgin toimesta ja laihtui noin 36 kiloa. Olihan kyllä likassa, mistä ottaa kiinni . . . 112 kiloa ennen operaatioita.

  Suomesta jos etsii vähän saman kokoluokan tähteä, niin kaikesta huolimatta tai siitä johtuen katseet kääntyvät Glamour- tähti Tukiaiseen. Suurinpiirtein samaa kaliberia on naiset, siis ainoastaan Lampanellin entisen painon ja pituuden, ei glamourisen suosion.
  On Tuhnu ajatellut laihduttaa L- koosta M- kokoon, siis Suomen mittakaavassa ajatellen, mitäköhän se sitten tarkoittaneekin. Talkkari on ihan uteliaisuudesta vähän suorittanut tutkimuksia, niin onkin paljastunut muutama juttu, Amerikoista. Usa:n ei pääse rikoksesta tuomitut ja epävarman elannon omaavat, nistit ja vaatekoot ovat kutakuinkin samat, mutta täällä koosta L siirtyminen M- kokoon onkin hiukka suurempi operaatio, jopa Glamouriselle Tonnikeijulle.

  Talkkari jatkaa jalostautumistaan aina marraskuun loppupuolelle asti, vaikka jo syyskuun puolella on ollut joulukalentereita kaupan ja tahti kiihtyy. Moni muu Talkkarin ohella ei enään usko Joulupukkiin, mutta löytyyhän niitä vaaleanpunaissa unelmissa eläviä, jotka uskovat . . . myös mitä itse sanovat.
 Talkkarin onkin ajatellut laajentaa taidekokoelmaansa vähän uusille urille:
http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://www.kansanuutiset.fi/images/articleimages/2104752.jpg&imgrefurl=http://murobbs.plaza.fi/yleista-keskustelua/529453-johanna-tukiainen-115.html&h=299&w=450&sz=36&tbnid=U_OVLgvlW4qXsM:&tbnh=76&tbnw=115&zoom=1&usg=__qfb61jmCve6x2Zk6_4eqn9G2CxE=&docid=BYNa98CScO3uCM&hl=fi&sa=X&ei=DlNwUIfIA-iM4gT5loHQCA&ved=0CEoQ9QEwBg&dur=296