keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Isänmaallinen teko, eli Patriot Result

  Johan suomalaisia lykästi, kun Kotkassa "löytyi" jokunen Patriot- ohjus laivasta. Ei kun vaan evakoidaan armeijamme kalustoon, niin on veli-venäläisillä hiukka miettimistä mitä meidän kanssa tehdään. Tosin toivottavaa on, että eivät herramme poliitikot taas isikisi uudelleen päätään Karjalan mäntyyn

   Talkkari on valmis antamaan vaatimattoman panoksensa ohjusten lavettien suunnitteluun ja rakentamiseen. Kerta puolustusvoimilla rahasta on tiukkaa, niin talkkari on ajatellut luontoystävällisesti käyttää kierrätystavaraa. Itse siilot voisi tuunata käytöstä poistetuista arkkupakastimista ja itse lavetin voisi rakentaa vanhoista hetekoiden rungoista. Lopetetuilta maitotiloilta varmaan löytyy mm. separaattoreita, jolla voidaan suuntaus ja vakastusjärjestelmä hoitaa. Ainoana mitä armeijalta tarvitaan on tutkajärjestelmä tai sen voisi ympätä yhteen Novator 9K37 M1 "Buk"- järjestelmään.
  Ihan isänmaallisuutta osoittain talkkari kavereineen ei ottaisi mitään maksua, täysin talkoohengellä mentäisiin. Toisaalta jos jano tulisi, niin leikattua konjakkia voisi ottaa jokusen kupposen silloin tällöin.