perjantai 16. joulukuuta 2011

Poliisi 3 x uutisissa, ei hyvä.

  Siis oikeammin yhdessä uutisessa saa kaksi poliisi nuuskaa eduskunnan oikeusasiamieheltä, säästyipä palstatilaa
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011121614959912_uu.shtml
   Siis nyt jollain tasolla todistutuksi tulleen legenda, että poliisin lähiomaisen törttöillessä, syrjäkylien poliisi toimii kuin itseään tai virkakaveria olisi syytetyn . . . Otetaan homma haltuun ja kas ei aihetta mihinkään. Nyt tuli vain merkintä nimikirjaan, että ei aina olla soveliaasti toimittu. Helsingissä yksi poliisi sentään ymmärsi tai annettiin ymmärtää ottaa loparit, ennen eduskunnan oikeusasiamiehen päätöstä, sillä olisi varmaan tullut syyte virkavirheestä. Ja tästä fb:ssä nettipoliisi Fobba:llakin meni jauhot suuhun, kun asiaa siellä spekuloitiin.
 
   Toisessa uutisessa T /paatero valittelee uusien poliisien valatilaisuudessa, että tyttömäksi joutuu helvetin moni kun ei ole rahaa. Aikaisemmin T/paatero lähestulkoon vannoi, ettei poliisien tarvitse kouluttautua suoraan tyttömäksi, että kaikille koulun käyneille löytyy työpaikka. 
  Väkisin värkätty Polisiisihallitus, tuo virasto viraston sisällä paisuu paisumistaan ja kenttätyöstä senkun nipistetään varoja. EIhän piälläiköitä voi lomauttaa, eihän ? ? ?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011121614957352_uu.shtml

   Kolmannessa uutisessä taas tuli todistetuksi, että poliisikin on vain ihminen jolle tilausuus teki varkaan.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011121614959730_uu.shtml
   Luultavimmin tämäkin virkavapaalla oleva komisaario ottaa järkevänä miehenä lopputilin, niin nimikirjaan ei tule merkintää erottamisesta.