maanantai 5. joulukuuta 2011

Kolarointeja

 Alkaa täällä etelässäkin olla liukkaita kelejä ja tottahan toki talvi yllättää autolijat taas. Tulee vaan mieleen jokunen vuosi sitten, kun oli hieman luikasta ja AUDI- kuski teki ns. kamikaze- ohituksen liikenteessä. Ei mennyt kuin muutama kilometri, niin kinneri oli sitten ojassa. Ihan lain velvoittaman Talkkari pysähtyi ja meni tarkastamaan tämän onnettoman kuntoa. Kunnossahan tuo oli siis sillä hetkellä, mutta vähän huonommassa kun talkkari avasi sanasen arkkunsa. Että sinulla oli kiire juuri tähän ojaan ajaa Audisi, mutta näemmä nelivedosta ei ole hyötyä, kun keulakin on paskana. Melkäimpä näki, kun "jorma" alkoi kasvaa otsassa ja kasvot alkoivat punottamaan. Siihen se loppujen lopuksi itse Audi-kuski juoksi talkkarin nyrkkiinkin, että nenäkin tuli kaupantekijäisinä kipeäksi. Sillä kertaa talkkari vain tuuppasi mahdollisimman hellästi, kun mukana oli muija ja tämä kun ei siedä nähdä verta.

   Pieniä on silakat joulukaloiksi, niinpä vähän toisenlainen meninki on ollut maailmalla:
http://www.iltasanomat.fi/autot/kallis-kolari-mukana-kahdeksan-ferraria-kolme-mersua-lamborghini-/art-1288433111239.html?ref=hs-tf-promo9

   Mutta miksi vittussa siinä kolarissa oli mukana yksi Prius  ? ? Liekö kuski päättänyt, että kerrankin voi kehuskella sake.kuppien ääressä kolaroineensa Ferrarien kanssa.