torstai 8. joulukuuta 2011

Pirelli- kalenteri suomalaisittain

 Ah, jälleen kerran on Pirellin- kalenteri kuvattu ja siitä ollaan saatu vähän tirkistellä lehdissä, mitä tuleman pitää. Kyllä siinä nuorempi mies hetken jos toisen viipyisi pidempään, vessassa. Ja vanhempi vähän pidempään.

  Talkkari on ajatellut tehdä kavereineen vähän samantapaisen kalenterin ja toki kotimaisten julkkisnaisten listausta piti suorittaman. Siis soittokierrosta tekemään ja ensinmäisenä pienessä pontikka-kännisssä oleva Kiimasuon isäntä Pohjanmaan suunnalta vastasi. Siinä meikäläinen heti asiaan ja kyselemään ketä haluaisi kalenterissa nähdä, lähestulkoon alasti. Ilmeisesti se pontikka oli pannut käsitteet sekaisin äijän päässä, kun Johanna Tukiaista ja Mervi Nykästä os. Tapolaa, Astrid Thorsia ensinmäisenä ehdotti. Lienee mies tarkoittanut, että kyseinen vaaleanpunaiset- virtahevot eivät tulisi kalenteriin.  Kyllä talkkari lensi pitkä sylki  kumminkin, asiaa pohtiessa.
   Seuraavana vuorossa oli kaveri tästä läheltä, Siuntion isäntä. On sen verran vittumainen mies, että otti muijakseen rantaruottalaisen akan. Ihan suvun kiusaksi sen teki, kun joku perinnönjako ei mennyt ns. tasan kaikkien kesken. Tämä hyväkäs oli pullottamssa vain kotiviiniä, arvatekkin pienessä pierussa . . . sitä laaduntarkkailua kuulemma. Sielä tuli ehdotukseeni seuraavanlaista listaa: Martina Aitolehti, Henna Kalinainen ent. Kurhinen, Marika Fingerroos jne. Eli kaikki viimeaikaiset ns. julkkisnaiset.
  Ei helvetti, pitää ihan ehdottomasti vähän talkkarin katsastella, ketä tulee jatkossa kutsumaan kaveriksi. Mutta tarkemmin pohtien, niin yhtähän kiero on heidän huumorintajunsa ja siitä viisastuneena sain idean. Kaverithan voi lähetellä kalenteria vihamiehilleen, ei olisi tarvis vetää turpaan siis eräänlaista veretöntä piilovittuilua pidemmäksi aikaa.

  Talkkari on ajatellut lähettää ko. kalentarin esimerkiksi  Paaterolle, Vanhaselle. Mutta eräs asia pykii koko hommassa, ennen kuin ensinmäistäkään kuvaa on edes otettu, niin mistä kuvaaja ja kaikki muu henkilökunta ? ? ? Taitaa jälleen kerran hyvä idea kaatua alkumetreillä, vahinko vaan .Olisihan sillä luultavasti oikein lanseerattuna lyönyt rahoiksi.