lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden viimeinen päivä . . .

  Jaahas, nyt sitä viimeistä viedään tälle vuodelle . . . On ollut vale- lääkäriä, hoitajaa ja vale- poliisia, mutta Talkkaria ihmettyttää se että nämä kaikki julkitulleet valeammatit ovat vähän kaikki sieltä hoivauspuolelta. Tosin poliisiakin voitaneen pitää jonkinmoisena hoiva-alan vale- ammattilaisena, sillä se tuottaa potilaita ja joskus jopa hiukka on hoitavinaan niitä. Toki osa potilaista on toiminnallaan aiheuttanut vammansa tavallaan, siis itseaiheutettu olotila. Jos vielä eurokolikkoa kääntää toiselle puolelle, kun se vielä on rahana käytössämme, niin liekö jonkinlaista revanssia myös haettu nuoruuden patoutuneille traumoille. Ihan perustellusti talkkari väittää, että jonkinmoinen osa poliisin ammattissa toimivista on ollut lapsuudessaan ja nuoruudessaan koulukiusattu reppana.  
   Ja lääkäreistä melkoinen osa on varsinaisia narsisteja. Talkkarilla on pohjaa väittää näin, sillä on jokusen vuoden tullut oltua sairaalassakin töissä.  ( Malja sille )
  Kuten poliisissa, niin sairaanhoitopuolella on omanlaisensa sulkeutunut hierarkiansa ja sulkeutuneisuutensa. Tosin kun Diploomi- ja normi- insinöörejä koulutetaan, niin eiköhän sielläkin jonkinmoinen salainen ylimielisyyden ja kusipäisyyden- kurssi omasta kaikkivoipaisuudesta ole olemassa. Tosin tämän kurssin reputtaneitakin on olemassa, sillä Talkkarikin tuntee usamman tällaisen tyypin. ( Malja sille )  

  Mutta jotain hyvääkin menneellä vuodella on tapahtunut. Sensaattio- lehtien lukeminen ei ole hiipunut he kun olevat 7:ssä taivaassa, siitä kun on pitänyt huolen valtakuntamme pellet: Esko Eerikäinen kera entisen vaimonsa Marttina Aitolehdon kanssa, tämän vuoden BB- voittaja strippari Janica, uusi pelle- Arto Länsman jonka preppasi julkisuuteen Johanna the Fat- Fat Tukiainen sisarensa Julia the Drunk-Fat Tukiaisen kanssa. Jollain tapaa myös Matti The Etukeno Nykänen on ollut palstametrejä jatkamassa. ( Iso malja tälle ) 
  Myöskään meidän ei pidä unohtaa Perussuomalaiset nimistä puoluetta ns. vapaammin sanottuna persut, joka aiheutti kielitoimistoonkin asti ulottuneen JYTKYN. Sen jälkeenkin on puoluetta pitäneet esillä edistajat Hakkarainen ja Halla- aho. Heitä ei vaan ymmärrä tuleva-entinen valtaeliitti, kera hännystelijöidensä kanssa. ( Malja sille)

   Mutta tässä kun jo jokusen kupposen ottanut näin alkuun, niin täytynee juoda pää selväksi, että näkee telkkarista legendaarisen ja perinteikkään Illallinen yhdelle, Kreivitär Sopien tarina 90- vuotisjuhlistaan. Aina sen katsoessaan, talkkari ymmärtää ainakin hetken miksi naiset eivät tietyn iän saavuttasessaan, eivät enään täytä lisää vuosia.  ( loput pullosta sille )


                         Kaikesta huolimatta ja siitä johtuen: 

                             HYVÄÄ UUTTA VUOTTA