lauantai 17. joulukuuta 2011

YLE- vero.

  Johan joululahjan kansalle on eduskunta järjestämässä, sillä puolisalaa ja hissunkissun on vapaaehtoisesta tv- lupamaksusta tulossa koko kansaan vaikuttava ns. yle-vero. Nyt lienee Isossa- Pajassa alkaa taas demarivetoinen porsastelu, kuin entiseen hyvään aikaan.. Sillä kyseinen laitos on ollut vuodesta 1970 alkaen ollut Suomen Sosiaalidemokraattisen Puolueen poliittinen suojatyöpaikka. Demareidenhan pitäisi olla ns. työtätekevän väestön etujen ajaja, mutta tässä ne kusee rankasti kansan nilkoille ja oikeastaan päin naamaa. Ovat puhuneet ja paasanneet elvytyksestä ja työpaikkojen säilyttämisestä, mutta nyt tulee jäämään suuri joukko elämän potkimia TV- lupatarskastajia työttömäksi. Jos on sanonta, että kepu pettää aina, niin voitaneen myös lanseerata sanonta, SDP kusettaan kansaa aina.
  
  Talkkari onkin ajatellut asiaa siltä kantilta, että nämä tv-lupatarkastajat jotka ovat tirkistelyn ja salakatselun ammattilaisia, niin heidät koulutettaisiin näin joulun alla JOULUPUKIN alaisiksi. Sillä joulupukkihan katselee ikkunoista, että onko talossa kilttejä lapsia. Tähän hokemaan tulisi ns. katu-uskottavuutta, kun tonttulakki päässä oleva turpa näkyisi ikkunasta lapsille. Tosin kierroksilta täytyy raakata pois sinkut, sillä joulupukkihan apulaisineen ei ole pervo irstailija, siitäkin huolimatta että Juha Vuorinen on kännipäissään jossain jutussaan kirjoittanut niin. Toisaalta jouluaaton koittaessa sinkut tai yksinäiset ( niin miehet, kuin naisetkin näin suvaitsevaisuuden aikana ), ken eivät pääse juhlimaan tai halua juhlia joulun riemusanomaa isommassa ihmisjoukossa, niin voisivat tilata tällaisen joulupukin apurin iltaansa ilostuttamaan.
   Joulun jälkeen voisivat tulevat entiset tv-lupatarkastajat alkaa pyynnöstä tai ihan ilma pyyntöäkin alkaa piha-poliiseiksi ja kerrostalo- kyttääjiksi. Sillä kyseiset hommathan nykyään hoidetaan ihan vapaaehtoisuuden periaatteella ja vailla mitään rahallista korvausta. Ovat voineet nämä nykyiset pihapoliisit jopa vahingossa aiheuttaa kustannuksia yhteiskunnalle erilaisten oikeudenkäynti ym. kulujen muodossa.
   Talkkari kun on vaatimaton niin ottakoon näistä vinkeistä onkeensa sellaiset luuserit, jotka tarvitsevat itsetuntonsa kohotajaa. Ja vieköön nämä vinkit ylen toimistusjohtaja Kiviselle ja viestintäministeri Kiurulle.

   http://www.hs.fi/politiikka/Tv-maksun+tilalle+Yle-vero++monelle+lis%C3%A4lasku/a1305551397712

  Ps. talkkari palaa vielä aiheeseen, kin vitutus ja vapina vähän vähenevät tästä.