perjantai 30. joulukuuta 2011

Sähkö . . .

  Jo arvoon arvaamattomaan on sinänsä näkymätön, mutta "tuikitärkeä"  sähkö on noussut. Ei kuulemma ilman tätä 1800 luvulta keksittyä hyödykettä tule toimeen. Alkaa yhdellä jos toisella proput palamaan, kun korjaus kestää tovin jos toisenkin.

 Täytyy ihmetellä tätäkin uransa ehtoopuolella , kohti auringonlaskua ratsastavaa taitelijaa Kari Vepsää, kun ei kuulemma pysty haziendallaan hevosia hoitamaan, kun luonnonäiti näytti voimansa ja pani huonosti rakennettuja paikkoja vähän uuteen järjestykseen.
 http://www.iltasanomat.fi/viihde/myrsky-turmeli-kari-vepsan-hevostilan-keskitymme-pysymaan-hengissa/art-1288438706297.html 

 Tämä suuri "taitelija" on hevosmiesten tietotoimiston mukaan paikantanut vian syyn ja vielä ihmettelee, että mikä maksaa. Toisaalta on sentään senverran päässyt liikenteeseen pystynyt, että Varkaudessa on tuonut keikailultaan tuonut agrikaatin elämää helpottamaan. 
http://www.iltasanomat.fi/viihde/kari-vepsa-raivoissaan-sahkoyhtiolle/art-1288438738428.html

  Mutta toisaalta, mitenköhän ennen pärjättiin ilman sähköä  ??  Vai eikö taitelijan herkkä hipiä kestä kunnon työntekoa ?? Vai eikö miehessä löydy yhtään virtaa  ? ?

 Mutta tässä vähän keventävää tietoa musiikin muodossa, mitä tapahtuu myrskyn jälkeen, aina:
http://www.youtube.com/watch?v=1F2D0PqjLlo